FAISAL groeide op tussen de seventiesplaten van zijn vader, maar heeft zijn eigen muzikale smaak verder ontdekt en uitgediept. Van soul tot hip hop over disco : de Belgische artiest en producer is vooral bekend omwille van zijn veelzijdigheid in muziek en deinst er niet voor terug om verschillende genres door elkaar te draaien. In 2016 werd hij verkozen tot beste dj tijdens de Red Bull Elektropedia Awards. Hij is ook gewezen StuBru-dj en ex-sidekick van presentator Otto-Jan Ham in De Ideale Wereld. Daarnaast is hij een graag geziene muziekmenner op alle grote festivals en verschillende clubs over het hele land. Sinds kort is FAISAL getekend bij Top Notch Belgium als artiest en producer. Naast zijn dj-werk concentreert hij zich vooral op het uitbrengen als producer van eigen muziek. Met zijn eigen stijl, creativiteit en vooral zijn grote liefde voor muziek, gaat hij de uitdaging aan om met verschillende artiesten samen te werken.

Bij die nieuwe song hoort een videoclip, opgenomen tijdens de COVID-19 maatregelen. Geheel toepasselijk in Zoom-meeting modus. Fans en liefhebbers konden een paar uur voor release van de single ook aansluiten bij een releaseparty via dezelfde videobel-app. Deze Zoom Party Crashers zijn te zien in de clip, naast een resem bekendere gezichten zoals Glints, Yong Yello, Average Rob, Kat Kerkhofs, Flowindey, Chrostin, Mous Lamrabat, Hakim Chatar en Jolien Roets. (PADI)

FAISAL groeide op tussen de seventiesplaten van zijn vader, maar heeft zijn eigen muzikale smaak verder ontdekt en uitgediept. Van soul tot hip hop over disco : de Belgische artiest en producer is vooral bekend omwille van zijn veelzijdigheid in muziek en deinst er niet voor terug om verschillende genres door elkaar te draaien. In 2016 werd hij verkozen tot beste dj tijdens de Red Bull Elektropedia Awards. Hij is ook gewezen StuBru-dj en ex-sidekick van presentator Otto-Jan Ham in De Ideale Wereld. Daarnaast is hij een graag geziene muziekmenner op alle grote festivals en verschillende clubs over het hele land. Sinds kort is FAISAL getekend bij Top Notch Belgium als artiest en producer. Naast zijn dj-werk concentreert hij zich vooral op het uitbrengen als producer van eigen muziek. Met zijn eigen stijl, creativiteit en vooral zijn grote liefde voor muziek, gaat hij de uitdaging aan om met verschillende artiesten samen te werken.Bij die nieuwe song hoort een videoclip, opgenomen tijdens de COVID-19 maatregelen. Geheel toepasselijk in Zoom-meeting modus. Fans en liefhebbers konden een paar uur voor release van de single ook aansluiten bij een releaseparty via dezelfde videobel-app. Deze Zoom Party Crashers zijn te zien in de clip, naast een resem bekendere gezichten zoals Glints, Yong Yello, Average Rob, Kat Kerkhofs, Flowindey, Chrostin, Mous Lamrabat, Hakim Chatar en Jolien Roets. (PADI)