Ella Luna koos voor een nieuwe versie van 'Ik mis je zo', een nummer geschreven door Jean Kluger met tekst van Nelly Byl en bekend geworden door Will Tura. Het was trouwens Will zelf die haar in de tijd van 'Tien om te zien' aansprak en haar voorstelde aan Jean Kluger, bij wie zehaar eerste platencontract tekende, toen nog onder de naam Kaye. 'Ik ben toen een tijdlang samen met Will Tura op tournee geweest. Ik ben Will en Jean Kluger nog altijd zeer dankbaar voor die mooie tijd. Ik koos voor 'Ik mis je zo' omdat dit zo'n prachtig nummer is dat mij al vele keren troost kon brengen toen ik iemand dierbaars verloor."

Ella Luna hoopt om met deze ingetogen en gevoelige versie vele mensen te kunnen beroeren wat geen probleem zal zijn als je het ons vraagt, kippenvelmomenten alom... De productie en het arrangement was terug in handen van Patrick Hamilton, die met z'n team terug een pareltje heeft afgeleverd. Oordeel zelf maar.... (PADI)

'Ik mis je zo' van Ella Luna wordt uitgebracht op het Starbridge Records label.

Social media : https://www.facebook.com/Ella-Luna-370444516793724/ - https://www.instagram.com/ellalunamusic/

Ella Luna koos voor een nieuwe versie van 'Ik mis je zo', een nummer geschreven door Jean Kluger met tekst van Nelly Byl en bekend geworden door Will Tura. Het was trouwens Will zelf die haar in de tijd van 'Tien om te zien' aansprak en haar voorstelde aan Jean Kluger, bij wie zehaar eerste platencontract tekende, toen nog onder de naam Kaye. 'Ik ben toen een tijdlang samen met Will Tura op tournee geweest. Ik ben Will en Jean Kluger nog altijd zeer dankbaar voor die mooie tijd. Ik koos voor 'Ik mis je zo' omdat dit zo'n prachtig nummer is dat mij al vele keren troost kon brengen toen ik iemand dierbaars verloor."Ella Luna hoopt om met deze ingetogen en gevoelige versie vele mensen te kunnen beroeren wat geen probleem zal zijn als je het ons vraagt, kippenvelmomenten alom... De productie en het arrangement was terug in handen van Patrick Hamilton, die met z'n team terug een pareltje heeft afgeleverd. Oordeel zelf maar.... (PADI)'Ik mis je zo' van Ella Luna wordt uitgebracht op het Starbridge Records label.Social media : https://www.facebook.com/Ella-Luna-370444516793724/ - https://www.instagram.com/ellalunamusic/