Ella Luna laat haar Franse fans niet in de steek

Ella Luna uit Oudenburg.
Patrick Depypere
Patrick Depypere Medewerker KW

Ella Luna uit Oudenburg zong al vaak in het Frans, maar recent zong ze ook een Tura-cover. Nu brengt ze terug een Frans nummer uit.

Ella Luna zong tot voor kortenkel in het Frans en heeft daardoor ook een grote fanbasis opgebouwd in het buitenland. Denk maar aan de singles ‘Tellement je t’aime’, ‘On va s’aimer’, L’étranger’ en recent ook nog haar opmerkelijk duet met Ronn Moss ‘Dreaming in Color’, die haar een ferme internationale boost hebben gegeven. Het was dan ook een verrassing dat ze een paar weken geleden een pakkende nieuwe versie van de Tura-klassieker ‘Ik mis je zo’ uitbracht. Om haar fans in het buitenland niet te vergeten en gezien het succes hier in Vlaanderen heeft Ella Luna nu besloten om dit nummer ook in het Frans uit te brengen. ‘Tu me manques à mourir’ is de titel. Ik heb inderdaad heel veel fans in Frankrijk, Canada, Marokko, Tunesië, Algerije,…enz. en die mag ik zeker niet vergeten hé…Ik zing supergraag in het Frans maar ook in het Nederlands en ‘Ik mis je zo’ klinkt heerlijk in het Frans dus hebben we maar besloten om van dit nummer ook een Franstalige versie te maken’.

Ella Luna laat haar Franse fans niet in de steek

‘Tu me manques à mourir’ werd geschreven door Jean Kluger met tekst van Frank Gerald. De productie en arrangement was terug in handen van haar vaste producer Patrick Hamilton. Deze nieuwe single is vanaf nu verkrijgbaar via alle digitale platforms. (PADI)

Tu me manques à mourir’ van Ella Luna wordt uitgebracht op het Starbridge Records label. https://www.facebook.com/Ella-Luna-370444516793724/

https://www.instagram.com/ellalunamusic/

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier