In september stond hij er achter de draaitafels in de grootste clubs van de Chinese grootsteden Foshan (Grammy Club), Changsha (Zook Club), Guijang (Playhouse Club) en Nanjing (Una Club). Hij draaide ook in de populaire BBR Club in Shenzhen. Op donderdagavond 5 oktober speelde Robert op het immense festival Tengger in de woestijn van Alxa Yougi. Zijn Chinese trip wordt één dag later in schoonheid afgesloten met een set in de First Rave Club in Yinchuan. Robert Falcon: "De optredens in China zijn echt waanzin. Ik word daar ontvangen als een grote ster, met alles erop en eraan. Dat was de eerste keer wel even schrikken. Ik dacht dat ze zich vergisten en mij voor Martin Garrix of iemand anders hielden.(lacht) De Chinese fans zijn ge-wel-dig! Ze smijten zich helemaal tijdens mijn sets. Dat geeft me zo'n kick, maar het is ook wel een beetje onwezenlijk eigenlijk dat ze me daar zo op handen dragen. Ik had voordien nog nooit in China gedraaid."

Op vrijdag 6 oktober ligt het debuutalbum van de Nederlandse top-DJ Sam Feldt (24) in de winkel. Daarop staat met The World Can Wait ook een collab met Robert Falcon. Sam Feldt is één van dé opkomende namen in de internationale muziekwereld. Vorig jaar scoorde hij met zijn Summer On You zelfs de hit van het jaar in Nederland. De twee talentvolle jongeren bundelden nu de Belgische en Nederlandse krachten en het resultaat viel in de smaak van het platenlabel van Feldt dat ze The World Can Wait meteen aan zijn debuutalbum toevoegden. Robert Falcon: "Samenwerken met iemand als Sam Feldt is voor mij van onschatbare waarde. Sam is stilaan een household name aan het worden in de DJ-scene en bovendien een fantastische producer. Het is dan ook een hele eer dat de track die we samen maakten op zijn debuutalbum staat. Ik hoop dat we in de toekomst nog kunnen samenwerken en wie weet kan onze volgende collab dan op mijn debuutalbum staan."

In september stond hij er achter de draaitafels in de grootste clubs van de Chinese grootsteden Foshan (Grammy Club), Changsha (Zook Club), Guijang (Playhouse Club) en Nanjing (Una Club). Hij draaide ook in de populaire BBR Club in Shenzhen. Op donderdagavond 5 oktober speelde Robert op het immense festival Tengger in de woestijn van Alxa Yougi. Zijn Chinese trip wordt één dag later in schoonheid afgesloten met een set in de First Rave Club in Yinchuan. Robert Falcon: "De optredens in China zijn echt waanzin. Ik word daar ontvangen als een grote ster, met alles erop en eraan. Dat was de eerste keer wel even schrikken. Ik dacht dat ze zich vergisten en mij voor Martin Garrix of iemand anders hielden.(lacht) De Chinese fans zijn ge-wel-dig! Ze smijten zich helemaal tijdens mijn sets. Dat geeft me zo'n kick, maar het is ook wel een beetje onwezenlijk eigenlijk dat ze me daar zo op handen dragen. Ik had voordien nog nooit in China gedraaid."Op vrijdag 6 oktober ligt het debuutalbum van de Nederlandse top-DJ Sam Feldt (24) in de winkel. Daarop staat met The World Can Wait ook een collab met Robert Falcon. Sam Feldt is één van dé opkomende namen in de internationale muziekwereld. Vorig jaar scoorde hij met zijn Summer On You zelfs de hit van het jaar in Nederland. De twee talentvolle jongeren bundelden nu de Belgische en Nederlandse krachten en het resultaat viel in de smaak van het platenlabel van Feldt dat ze The World Can Wait meteen aan zijn debuutalbum toevoegden. Robert Falcon: "Samenwerken met iemand als Sam Feldt is voor mij van onschatbare waarde. Sam is stilaan een household name aan het worden in de DJ-scene en bovendien een fantastische producer. Het is dan ook een hele eer dat de track die we samen maakten op zijn debuutalbum staat. Ik hoop dat we in de toekomst nog kunnen samenwerken en wie weet kan onze volgende collab dan op mijn debuutalbum staan."