Disneyland Paris is afgelopen maart gestart met het activiteitenplatform 'Disneyland Paris bij je thuis', zodat de magie altijd blijft bestaan, ook thuis. Op het programma : spelletjes, instructiefilmpjes, tekenlessen, diverse video's en recepten, zodat iedereen zijn dag kan opvrolijken met de magie van de Disney Parken. Deze week publiceert Disneyland Paris een nieuwe video, speciaal om de magische muziek met de fans thuis te delen. De artiesten van de Disneyland Paris musical 'The Lion King : Rhythms of the Pride Lands' hebben een ontroerende uitvoering van de grote klassieker 'Can You Feel The Love Tonight' gezongen en dit allemaal thuis gefilmd.

Disneyland Paris en haar artiesten nodigen fans uit om mee te doen aan een betoverende videoclip. Zij kunnen meedoen door zichzelf te filmen, terwijl zij de klassieker 'Can You Feel The Love Tonight' a capella zingen en deze video op social media (Facebook, Instagram en Twitter) delen met de hashtag #DisneylandParisAtHome.Deelnemers hoeven geen professionele zanger te zijn. Het belangrijkste is dat iedereen het leuk vindt. Deelnemen kan ook door te dansen, een beroemde scène na te spelen of op een andere manier met een knipoog te verwijzen naar Disney's meesterwerk The Lion King. De uiterste datum voor deelname is aanstaande zondag 10 mei om 12 uur. De songtekst en alle andere informatie staan op de website athome.disneylandparis.com/nl. (PADI)

Disneyland Paris is afgelopen maart gestart met het activiteitenplatform 'Disneyland Paris bij je thuis', zodat de magie altijd blijft bestaan, ook thuis. Op het programma : spelletjes, instructiefilmpjes, tekenlessen, diverse video's en recepten, zodat iedereen zijn dag kan opvrolijken met de magie van de Disney Parken. Deze week publiceert Disneyland Paris een nieuwe video, speciaal om de magische muziek met de fans thuis te delen. De artiesten van de Disneyland Paris musical 'The Lion King : Rhythms of the Pride Lands' hebben een ontroerende uitvoering van de grote klassieker 'Can You Feel The Love Tonight' gezongen en dit allemaal thuis gefilmd.Disneyland Paris en haar artiesten nodigen fans uit om mee te doen aan een betoverende videoclip. Zij kunnen meedoen door zichzelf te filmen, terwijl zij de klassieker 'Can You Feel The Love Tonight' a capella zingen en deze video op social media (Facebook, Instagram en Twitter) delen met de hashtag #DisneylandParisAtHome.Deelnemers hoeven geen professionele zanger te zijn. Het belangrijkste is dat iedereen het leuk vindt. Deelnemen kan ook door te dansen, een beroemde scène na te spelen of op een andere manier met een knipoog te verwijzen naar Disney's meesterwerk The Lion King. De uiterste datum voor deelname is aanstaande zondag 10 mei om 12 uur. De songtekst en alle andere informatie staan op de website athome.disneylandparis.com/nl. (PADI)