Het resultaat en tevens de debuutsingle van Dirk Nyberg werd We zijn weg, een sfeervolle Nederlandstalige bewerking van 'On Dirait', een nummer van de Franse zanger Amir Haddad. Deze single werd al opgepikt door heel wat lokale en regionale radiozenders, de clip werd grijsgedraaid op Ment en het nummer pronkte maar liefs tien weken in de Vlaamse Ultratop 50.

Na dit meer dan geslaagde debuut kiest Dirk met zijn nieuwe single Cracklin Rosie - een cover van de Neil Diamond-classic uit 1970 - voor het genre dat aansluit bij zijn allereerste muzikale herinneringen. Dirk Nyberg werd geboren in 1968 en groeide op met de favoriete muziek van zijn ouders : Tom Jones, Engelbert Humperdinck en uiteraard ook Neil Diamond. Al ruim tien jaar brengt hij dit soort van repertoire op privéfeesten. Deze Cracklin Rosie van Dirk Nyberg is dan ook een ode aan één van zijn allergrootste idolen en een eerbetoon aan zijn ouders, die beiden veel te jong overleden. Zijn moeder toen hij twee jaar was, zijn vader toen hij 24 jaar was. "Deze muziek en de zeer herkenbare stem van Neil Diamond brengen veel herinneringen terug aan mijn jeugd, zoals een geur, een kamer of een sfeer herinneringen kunnen oproepen. Cracklin Rosie wordt straks 50 jaar oud en was één van de eerste grote successen van Neil Diamond. De release van mijn nieuwe single is dan ook een ode aan hem en aan mijn overleden ouders, die net als ik grote fan waren", zegt Dirk Nyberg.

Deze opgefriste versie van Cracklin Rosie, in een productie van Lex De Groot, klinkt opgewekt, straalt de nostalgie van toen uit en zet aan tot feesten.

De nieuwe single Cracklin Rosie van Dirk Nyberg is beschikbaar op de grote download- en streamingplatforms.

Het resultaat en tevens de debuutsingle van Dirk Nyberg werd We zijn weg, een sfeervolle Nederlandstalige bewerking van 'On Dirait', een nummer van de Franse zanger Amir Haddad. Deze single werd al opgepikt door heel wat lokale en regionale radiozenders, de clip werd grijsgedraaid op Ment en het nummer pronkte maar liefs tien weken in de Vlaamse Ultratop 50.Na dit meer dan geslaagde debuut kiest Dirk met zijn nieuwe single Cracklin Rosie - een cover van de Neil Diamond-classic uit 1970 - voor het genre dat aansluit bij zijn allereerste muzikale herinneringen. Dirk Nyberg werd geboren in 1968 en groeide op met de favoriete muziek van zijn ouders : Tom Jones, Engelbert Humperdinck en uiteraard ook Neil Diamond. Al ruim tien jaar brengt hij dit soort van repertoire op privéfeesten. Deze Cracklin Rosie van Dirk Nyberg is dan ook een ode aan één van zijn allergrootste idolen en een eerbetoon aan zijn ouders, die beiden veel te jong overleden. Zijn moeder toen hij twee jaar was, zijn vader toen hij 24 jaar was. "Deze muziek en de zeer herkenbare stem van Neil Diamond brengen veel herinneringen terug aan mijn jeugd, zoals een geur, een kamer of een sfeer herinneringen kunnen oproepen. Cracklin Rosie wordt straks 50 jaar oud en was één van de eerste grote successen van Neil Diamond. De release van mijn nieuwe single is dan ook een ode aan hem en aan mijn overleden ouders, die net als ik grote fan waren", zegt Dirk Nyberg.Deze opgefriste versie van Cracklin Rosie, in een productie van Lex De Groot, klinkt opgewekt, straalt de nostalgie van toen uit en zet aan tot feesten.De nieuwe single Cracklin Rosie van Dirk Nyberg is beschikbaar op de grote download- en streamingplatforms.