"Er zijn al feestzalen van de kaart verdwenen door de coronamaatregelen. En ook al onze feesten voor 2020 zijn geannuleerd en dit zolang de huidige maatregelen van kracht blijven", zucht men bij Ten Boogaerde. "Het is logisch dat we creatief worden en zoeken naar een nieuwe invulling van onze beschikbare ruimte. Daarom besloten we - samen met All Party Events uit Menen - een tweetal avonden met Vlaams talent voor te stellen."

Op zaterdag 7 november ben je vanaf 19 uur welkom in Salons Ten Boogaerde in Kortemark voor een 'Dinner bij Candle Light'. Herbert Verhaeghe zal twee keren 35 minuten optreden. De zanger uit Kuurne is zeker en vast geen onbekende in het Vlaamse muziekland. Herbert is ook presentator bij Radio 2 én bij Ment TV. Er is ook muzikale animatie met Deejay Roan. Op zaterdagavond 28 november is Gene Thomas van de partij. Vanaf 19 uur wordt het aperitief van het huis met welkomsthapje geserveerd, gevolgd door een 'Dinner bij Candle Light'. Er is eveneens muzikale animatie van Deejay Roan en Fashion walk by Ellip-sis. (PADI)

Ook Gene is van de partij in Salons ten Bogaerde., PADI/Daniël
Ook Gene is van de partij in Salons ten Bogaerde. © PADI/Daniël

Eén dinner met show kost 70 euro per persoon, inclusief reguliere dranken en huiswijnen tot aan de koffie met versnaperingen. Reservatie : 0479 68 21 10 -info@tenboogaerde.be. De reservatie is enkel geldig na betaling vooraf ter plaatse in Salons ten Bogaerde of door storting via IBAN BE05 0689 0975 8175, mits vermelding van welke show je bijwoont.

"Er zijn al feestzalen van de kaart verdwenen door de coronamaatregelen. En ook al onze feesten voor 2020 zijn geannuleerd en dit zolang de huidige maatregelen van kracht blijven", zucht men bij Ten Boogaerde. "Het is logisch dat we creatief worden en zoeken naar een nieuwe invulling van onze beschikbare ruimte. Daarom besloten we - samen met All Party Events uit Menen - een tweetal avonden met Vlaams talent voor te stellen."Op zaterdag 7 november ben je vanaf 19 uur welkom in Salons Ten Boogaerde in Kortemark voor een 'Dinner bij Candle Light'. Herbert Verhaeghe zal twee keren 35 minuten optreden. De zanger uit Kuurne is zeker en vast geen onbekende in het Vlaamse muziekland. Herbert is ook presentator bij Radio 2 én bij Ment TV. Er is ook muzikale animatie met Deejay Roan. Op zaterdagavond 28 november is Gene Thomas van de partij. Vanaf 19 uur wordt het aperitief van het huis met welkomsthapje geserveerd, gevolgd door een 'Dinner bij Candle Light'. Er is eveneens muzikale animatie van Deejay Roan en Fashion walk by Ellip-sis. (PADI)Eén dinner met show kost 70 euro per persoon, inclusief reguliere dranken en huiswijnen tot aan de koffie met versnaperingen. Reservatie : 0479 68 21 10 -info@tenboogaerde.be. De reservatie is enkel geldig na betaling vooraf ter plaatse in Salons ten Bogaerde of door storting via IBAN BE05 0689 0975 8175, mits vermelding van welke show je bijwoont.