Ons stamcafé is een nummer dat al werd gezongen door Kurt Crabbé en Ive Rénaarts. Momenteel bestaan De Stoempers uit Annelies Winten en Johan Veugelers (ex-The Sunsets), Ive Rénaarts en Kurt Crabbé, die allemaal al jarenlang solo optraden in Vlaanderen.

Voor de eerste single Kom en sluit maar aan werkten ze toevallig voor het eerst samen en die samenwerking smaakte naar meer, want algauw besloot dit viertal als muzikale vrienden samen door het leven te stappen. Als ik nog een keer zou trouwen, We geven gas, 30, 40, 50 jaar... zijn slechts enkele van hun songs, die ze in de voorbije maanden uitbrachten en die nu op hun debuutalbum Te gek staan.

Ook de nieuwe single Je bent te gek kreeg een plaatsje. Persoonlijk horen we ook graag Ik wil maar kijken, De Kurk en...Joost is anders geaard. Wat een lied, wat een prachtige tekst, wat een opgewekt nummer, terwijl je zo'n song ook heel triestig kan laten overkomen. Wie de tekst schreef, dacht aan alles. Een brand/iedereen dood, maar Joost niet, want die was 'anders geaard'. Een doordenkertje, maar heel slim gevonden. Kortom, een cd die je opgewekt doet worden na een werkdag waar alles verkeerd liep.

Ons stamcafé is een nummer dat al werd gezongen door Kurt Crabbé en Ive Rénaarts. Momenteel bestaan De Stoempers uit Annelies Winten en Johan Veugelers (ex-The Sunsets), Ive Rénaarts en Kurt Crabbé, die allemaal al jarenlang solo optraden in Vlaanderen. Voor de eerste single Kom en sluit maar aan werkten ze toevallig voor het eerst samen en die samenwerking smaakte naar meer, want algauw besloot dit viertal als muzikale vrienden samen door het leven te stappen. Als ik nog een keer zou trouwen, We geven gas, 30, 40, 50 jaar... zijn slechts enkele van hun songs, die ze in de voorbije maanden uitbrachten en die nu op hun debuutalbum Te gek staan.Ook de nieuwe single Je bent te gek kreeg een plaatsje. Persoonlijk horen we ook graag Ik wil maar kijken, De Kurk en...Joost is anders geaard. Wat een lied, wat een prachtige tekst, wat een opgewekt nummer, terwijl je zo'n song ook heel triestig kan laten overkomen. Wie de tekst schreef, dacht aan alles. Een brand/iedereen dood, maar Joost niet, want die was 'anders geaard'. Een doordenkertje, maar heel slim gevonden. Kortom, een cd die je opgewekt doet worden na een werkdag waar alles verkeerd liep.