Alhoewel Kursaal Oostende niet vol zat, was er toch vanaf de eerste minuut dat De Romeo's op het podium stonden en zongen van Viva de Romeo's heel wat ambiance in de zaal. Die ambiance bleef de hele show verder duren, zodat De Romeo's dan ook kunnen spreken over een geslaagd optreden. Net voor de pauze liepen De Romeo's zelfs door de zaal, waarna ze niet via het podium, maar wel via een deur bovenaan het Kursaal vertrokken, richting backstage.

In deel twee begon de muziek, maar niemand zag het trio op het podium staan. In een ander pak kwamen De Romeo's opnieuw vanaf de achterzijde van de zaal, waarna ze zich terug begaven tussen het publiek, nu richting podium.

In die twee uur dat De Romeo's op het podium stonden, brachten ze niets anders dan hun bekendste meezingers, zoals We gaan weer feesten, Zingen lachen dansen, Sirtaki, diverse feestmedley's, enz. In deel twee zongen ze ook Ik ben zo eenzaam zonder jou, bekend van Will Tura. Davy, Gunther en Chris gingen op een bepaald moment neerzitten op het podium om a capella een medley te zingen met o.a. Twee ogen zo blauw/Als de lente komt... Alweer waren dat meezingers en natuurlijk mocht het publiek tonen dat ze die liedjes ook nog goed kenden.

Deel twee beëindigden ze met You never walk alone om dan nog twee bisnummers erbij te doen, namelijk Connemara, Viva De Romeo's DV & LM. Tussenin vertelden ze honderduit tegen het publiek. We kregen te horen dat Gunther met vakantie vertrok en dat de twee andere Romeo's tijdens de komende week zelfs optreden in Lorett Del Mar. En wie zat er ook tussen het publiek ? Zangeres Laura Lynn, die even kwam luisteren naar haar collega's-artiesten. Besluit : na zestien jaar zijn De Romeo's nog altijd dé enige echte ambiancemakers op een podium.

(PADI & Jens)

Alhoewel Kursaal Oostende niet vol zat, was er toch vanaf de eerste minuut dat De Romeo's op het podium stonden en zongen van Viva de Romeo's heel wat ambiance in de zaal. Die ambiance bleef de hele show verder duren, zodat De Romeo's dan ook kunnen spreken over een geslaagd optreden. Net voor de pauze liepen De Romeo's zelfs door de zaal, waarna ze niet via het podium, maar wel via een deur bovenaan het Kursaal vertrokken, richting backstage. In deel twee begon de muziek, maar niemand zag het trio op het podium staan. In een ander pak kwamen De Romeo's opnieuw vanaf de achterzijde van de zaal, waarna ze zich terug begaven tussen het publiek, nu richting podium. In die twee uur dat De Romeo's op het podium stonden, brachten ze niets anders dan hun bekendste meezingers, zoals We gaan weer feesten, Zingen lachen dansen, Sirtaki, diverse feestmedley's, enz. In deel twee zongen ze ook Ik ben zo eenzaam zonder jou, bekend van Will Tura. Davy, Gunther en Chris gingen op een bepaald moment neerzitten op het podium om a capella een medley te zingen met o.a. Twee ogen zo blauw/Als de lente komt... Alweer waren dat meezingers en natuurlijk mocht het publiek tonen dat ze die liedjes ook nog goed kenden.Deel twee beëindigden ze met You never walk alone om dan nog twee bisnummers erbij te doen, namelijk Connemara, Viva De Romeo's DV & LM. Tussenin vertelden ze honderduit tegen het publiek. We kregen te horen dat Gunther met vakantie vertrok en dat de twee andere Romeo's tijdens de komende week zelfs optreden in Lorett Del Mar. En wie zat er ook tussen het publiek ? Zangeres Laura Lynn, die even kwam luisteren naar haar collega's-artiesten. Besluit : na zestien jaar zijn De Romeo's nog altijd dé enige echte ambiancemakers op een podium.(PADI & Jens)