DrumSpirit was dé verrassing van Belgium's Got Talent. Ze kregen ook groot applaus toen ze optraden, samen met Niels Destadsbader, in het Antwerpse Sportpaleis. De creatie van een live show kon niet uitblijven en is nu een feit. DrumSpirit Live wordt een aaneenschakeling van het allerbeste van wat DrumSpirit te bieden heeft. De groep brengt een nieuwe en unieke muzikale show vol percussie en visuele hoogstandjes. En dat mag je letterlijk nemen.

(PADI)

De laatste tickets tussen 25 en 45 euro voor de show zijn te koop via www.kursaaloostende.be/drumspirit, - 0900 40 850 (max. ? 0,50 /min.) - bij de Box Office in Toerisme Oostende.

DrumSpirit was dé verrassing van Belgium's Got Talent. Ze kregen ook groot applaus toen ze optraden, samen met Niels Destadsbader, in het Antwerpse Sportpaleis. De creatie van een live show kon niet uitblijven en is nu een feit. DrumSpirit Live wordt een aaneenschakeling van het allerbeste van wat DrumSpirit te bieden heeft. De groep brengt een nieuwe en unieke muzikale show vol percussie en visuele hoogstandjes. En dat mag je letterlijk nemen. (PADI)