'Operaar Poephaar' is een verpiepte opera. Een volledige gezongen verhaal in de traditionele vorm van een opera, gesnoeid door Pieter-Jan De Smet en samen met piepkes Frederik Sioen en Sarah Yu Zeebroek op scène. In een regie van gevierd acteur Jan Bijvoet, met mentale coaching van Roland Van Campenhout. Voor kinderen en kinderen van leeftijd. "Dirk droomt over poephaar. Bij het ontwaken merkt hij dat zijn droom waarheid is geworden. Raar maar raar! Wat zullen de mensen daarvan denken? Kan De Rappende Kapper uit Kwetteren helpen? De Prima Flatulina misschien?" Je hoort, ruikt en ziet het allemaal in 'Operaar Poephaar', een coproductie van De Piepkes, Kopergietery en Handelsbeurs Gent.

De Piepkes zijn een raar collectief van drie eigenzinnige muzikanten PJDS, Roland & Sioen en illustratrice/muzikante Sarah Yu Zeebroek. Samen brengen ze kinderliedjes uit eigen nat, waarbij ze geen onderwerp uit de weg gaan. Dit alles vanuit de wetenschap dat kinderen niet moeten worden betutteld, maar dat zij nog beter dan volwassen kinderen weten waar de klepel hangt.

Aan de keukentafel van Pieter-Jan De Smet ontsproot 5 jaar geleden een eerste nummer, wereldhit 'Tante Selle'. Daarna volgende twee schijven muziek en tevens 2 boeken: 'Hoeraar' & 'De Piepkes Betogen'. 'Operaar Poephaar' is de derde worp van De Piepkes en tevens de meest rare. (PADI)

Te zien op zaterdag 23 november in CC Spoor in Harelbeke en op zondag 24 november in CC Zonnebeke in Zonnebeke. Info en tickets: https://www.depiepkes.be/

'Operaar Poephaar' is een verpiepte opera. Een volledige gezongen verhaal in de traditionele vorm van een opera, gesnoeid door Pieter-Jan De Smet en samen met piepkes Frederik Sioen en Sarah Yu Zeebroek op scène. In een regie van gevierd acteur Jan Bijvoet, met mentale coaching van Roland Van Campenhout. Voor kinderen en kinderen van leeftijd. "Dirk droomt over poephaar. Bij het ontwaken merkt hij dat zijn droom waarheid is geworden. Raar maar raar! Wat zullen de mensen daarvan denken? Kan De Rappende Kapper uit Kwetteren helpen? De Prima Flatulina misschien?" Je hoort, ruikt en ziet het allemaal in 'Operaar Poephaar', een coproductie van De Piepkes, Kopergietery en Handelsbeurs Gent.De Piepkes zijn een raar collectief van drie eigenzinnige muzikanten PJDS, Roland & Sioen en illustratrice/muzikante Sarah Yu Zeebroek. Samen brengen ze kinderliedjes uit eigen nat, waarbij ze geen onderwerp uit de weg gaan. Dit alles vanuit de wetenschap dat kinderen niet moeten worden betutteld, maar dat zij nog beter dan volwassen kinderen weten waar de klepel hangt. Aan de keukentafel van Pieter-Jan De Smet ontsproot 5 jaar geleden een eerste nummer, wereldhit 'Tante Selle'. Daarna volgende twee schijven muziek en tevens 2 boeken: 'Hoeraar' & 'De Piepkes Betogen'. 'Operaar Poephaar' is de derde worp van De Piepkes en tevens de meest rare. (PADI)