Frank en Chris, alias De Melando's, moesten van ver boven Antwerpen komen (lees: Putte-Kapellen) naar praktisch de andere kant van het land om op te treden in De Kippe. Artiesten zijn het gewoon van 't hele land te doorkruisen en dus vertrekken ze ook altijd op tijd.

De Melando's kregen af te rekenen met de gewone file in Antwerpen. Even verder was er echter terug file wegens een ongeval. Natuurlijk was dat even stressen. Pas 30 minuten voor tijd arriveerden ze op de afspraak. Was de stress voorbij? Helemaal niet, want hun iPad was volledig plat. Erg? Natuurlijk, want daarop staat de muziek van alle nummers die ze brengen en dus begon de stress opnieuw. Stress achter de schermen omdat de iPad plat was. Stress omdat er niet direct een oplossing gevonden kon worden. De iPad werd natuurlijk opgeladen, maar in 't begin duurde het wel heel lang vooraleer hun iPad een teken van leven gaf.

Frank gaf één van de aanwezigen een stevige knuffel., FODI
Frank gaf één van de aanwezigen een stevige knuffel. © FODI

Backstage werden allerlei oplossingen besproken, maar Frank en Chris bleven maar hopen dat hun iPad terug zou werken. Stress bij Frank, die zich omkleedde en zonder dat hij het wist de broek van Paul Bruna had aangetrokken. Het was pas na enkele minuten dat hij zich afvroeg: Is dat wel mijn broek? Hij deed dan de juiste broek aan én plots: goed nieuws! De iPad was goed aan het opladen en men kon er terug mee werken. Nadat het publiek de gratis koffie met pannenkoek opgepeuzeld had, mochten De Melando's beginnen met hun optreden. "We hebben lang geprobeerd om dit muzikale duo naar hier te krijgen. Het zijn de ouders van eveneens zangeres Lissa Lewis. Ze reden bijna drie uur om hier te geraken én ze zijn er gelukkig geraakt", zegt presentator én tevens zanger Paul Bruna.

De artiesten begonnen eerst zonder accordeon én daarna met accordeon allerlei bekende songs te zingen, waaronder Dit wordt een middag om nooit te vergeten, Dat ben jij, Jou herken ik met gesloten ogen... Uiteindelijk viel alles heel goed mee. Het publiek was heel enthousiast. Na hun optreden mochten Frank en Chris nog talrijke handtekeningen uitdelen én natuurlijk poseren voor de foto's.

De Melando's met accordeon., FODI
De Melando's met accordeon. © FODI

(PADI)

De Melando's met accordeon. (Foto FODI)

De Melando's als zingend duo. (Foto FODI)

Frank gaf één van de aanwezigen een stevige knuffel. (Foto FODI)

Frank en Chris, alias De Melando's, moesten van ver boven Antwerpen komen (lees: Putte-Kapellen) naar praktisch de andere kant van het land om op te treden in De Kippe. Artiesten zijn het gewoon van 't hele land te doorkruisen en dus vertrekken ze ook altijd op tijd.De Melando's kregen af te rekenen met de gewone file in Antwerpen. Even verder was er echter terug file wegens een ongeval. Natuurlijk was dat even stressen. Pas 30 minuten voor tijd arriveerden ze op de afspraak. Was de stress voorbij? Helemaal niet, want hun iPad was volledig plat. Erg? Natuurlijk, want daarop staat de muziek van alle nummers die ze brengen en dus begon de stress opnieuw. Stress achter de schermen omdat de iPad plat was. Stress omdat er niet direct een oplossing gevonden kon worden. De iPad werd natuurlijk opgeladen, maar in 't begin duurde het wel heel lang vooraleer hun iPad een teken van leven gaf.Backstage werden allerlei oplossingen besproken, maar Frank en Chris bleven maar hopen dat hun iPad terug zou werken. Stress bij Frank, die zich omkleedde en zonder dat hij het wist de broek van Paul Bruna had aangetrokken. Het was pas na enkele minuten dat hij zich afvroeg: Is dat wel mijn broek? Hij deed dan de juiste broek aan én plots: goed nieuws! De iPad was goed aan het opladen en men kon er terug mee werken. Nadat het publiek de gratis koffie met pannenkoek opgepeuzeld had, mochten De Melando's beginnen met hun optreden. "We hebben lang geprobeerd om dit muzikale duo naar hier te krijgen. Het zijn de ouders van eveneens zangeres Lissa Lewis. Ze reden bijna drie uur om hier te geraken én ze zijn er gelukkig geraakt", zegt presentator én tevens zanger Paul Bruna.De artiesten begonnen eerst zonder accordeon én daarna met accordeon allerlei bekende songs te zingen, waaronder Dit wordt een middag om nooit te vergeten, Dat ben jij, Jou herken ik met gesloten ogen... Uiteindelijk viel alles heel goed mee. Het publiek was heel enthousiast. Na hun optreden mochten Frank en Chris nog talrijke handtekeningen uitdelen én natuurlijk poseren voor de foto's.(PADI)De Melando's met accordeon. (Foto FODI)De Melando's als zingend duo. (Foto FODI)Frank gaf één van de aanwezigen een stevige knuffel. (Foto FODI)