Dit album werd gekenmerkt door meerdere hits zoals 'Ik Wil Je', dat meteen de bestverkochte Nederlandstalige single werd van 1990. Ook Chris Lomme werd vereeuwigd met de liefdesode 'Verliefd Op Chris Lomme'. Ook hits zoals 'Maak Me Wakker' en 'Zo Jong' maakten hun opwachting. Het album was goed voor een vierdubbel platina-succes met meer dan 100.000 verkochte fysieke exemplaren en sindsdien miljoenen downloads en streams; duizelingwekkende cijfers.

Deze 30ste verjaardag kunnen ze niet ongezien voorbij laten gaan. Daarom brengen De Kreuners dertig jaar later een gloednieuwe liveversie uit van 'Zo Jong (live in AB 2019)'. In augustus trakteren ze hun fans op een re-release van dat iconische album, dat nu toepasselijk 'Nu En Hier' zal heten. Normaal gezien ging deze 30ste verjaardag gevierd worden met een immense zomertour, maar 'normaal' is in deze huidige tijden even niet aan de orde. Maar feestjes laten De Kreuners toch ook niet graag aan zich voorbijgaan. Daarom hebben ze de oorspronkelijke tracks van 'Hier En Nu' geremastered, vier extra live tracks toegevoegd en de plaat in een nieuw hoesje gestoken. Die live-tracks werden opgenomen in de AB, tijdens de laatste clubtour in december 2019. Ze bewijzen - alsof dat nog nodig was - dat De Kreuners de populairste en plezierigste live-band around zijn. En vooral dat 'Hier En Nu'-tracks zoals 'Zo Jong', 'Ik Wil Je' , 'Verliefd op Chris Lomme' en 'Maak Me Wakker' in het DNA van elke Vlaming zitten. (PADI)

Het nummer vind je terug op de streamingsplatforms.

.

Dit album werd gekenmerkt door meerdere hits zoals 'Ik Wil Je', dat meteen de bestverkochte Nederlandstalige single werd van 1990. Ook Chris Lomme werd vereeuwigd met de liefdesode 'Verliefd Op Chris Lomme'. Ook hits zoals 'Maak Me Wakker' en 'Zo Jong' maakten hun opwachting. Het album was goed voor een vierdubbel platina-succes met meer dan 100.000 verkochte fysieke exemplaren en sindsdien miljoenen downloads en streams; duizelingwekkende cijfers. Deze 30ste verjaardag kunnen ze niet ongezien voorbij laten gaan. Daarom brengen De Kreuners dertig jaar later een gloednieuwe liveversie uit van 'Zo Jong (live in AB 2019)'. In augustus trakteren ze hun fans op een re-release van dat iconische album, dat nu toepasselijk 'Nu En Hier' zal heten. Normaal gezien ging deze 30ste verjaardag gevierd worden met een immense zomertour, maar 'normaal' is in deze huidige tijden even niet aan de orde. Maar feestjes laten De Kreuners toch ook niet graag aan zich voorbijgaan. Daarom hebben ze de oorspronkelijke tracks van 'Hier En Nu' geremastered, vier extra live tracks toegevoegd en de plaat in een nieuw hoesje gestoken. Die live-tracks werden opgenomen in de AB, tijdens de laatste clubtour in december 2019. Ze bewijzen - alsof dat nog nodig was - dat De Kreuners de populairste en plezierigste live-band around zijn. En vooral dat 'Hier En Nu'-tracks zoals 'Zo Jong', 'Ik Wil Je' , 'Verliefd op Chris Lomme' en 'Maak Me Wakker' in het DNA van elke Vlaming zitten. (PADI)Het nummer vind je terug op de streamingsplatforms. .