De Komedie Compagnie zelf is in handen van Dirk Van Vooren en Nico Warrinnier. Met hun shows bereiken ze 55.000 bezoekers per jaar in Vlaanderen. Het theatergezelschap De Komedie Compagnie speelt ieder jaar ook één van hun humorvoorstellingen in het CC De Valkaart in Oostkamp. Dit jaar komen ze langs met de voorstelling... OSCAR met Wendy Van Wanten, Dirk Van Vooren, Jan Van Dyke, Peter Bulckaen, Britt Van der Borght, Fleur Brusselmans, Karin Jacobs, Maja Van Honsté en Stef Poelmans. De regie is in handen van Dirk Lavrysen.

Dirk Van Vooren en Peter Bulckaen, twee West-Vlamingen in OSCAR., (Foto FODI)
Dirk Van Vooren en Peter Bulckaen, twee West-Vlamingen in OSCAR. © (Foto FODI)

De inhoud van deze komedie : om te kunnen trouwen met een rijk en welstellend meisje vraagt Christian Martin (gespeeld door Dirk Van Vooren) om opslag bij zijn excentrieke baas Francis Van den Neste, een rijke koekoeksklokkenbouwer (gespeeld door Jan Van Dyke). Na flink tegensputteren krijgt de jonge boekhouder zijn opslag om daarna te vernemen dat Christian de firma voor 495.000 euro heeft bestolen. Van dat geld heeft hij juwelen gekocht. Vanaf dat moment zit het spel op de wagen : echte en valse juwelenkoffertjes, zwangere dochters, een onverwachte masseur, enz. Kortom, een zwierige komedie met veel ingrediënten voor een vrolijke namiddag of avond.

Welkom op vrijdag 19 en zaterdag 20 januari, telkens om 20 uur, op zondag 21 januari om 15 uur in CC De Valkaart in Oostkamp. Info en tickets via : www.dekomediecompagnie.be/oscar - 070 691 002 (0,30 euro/min).

(PADI)

De Komedie Compagnie zelf is in handen van Dirk Van Vooren en Nico Warrinnier. Met hun shows bereiken ze 55.000 bezoekers per jaar in Vlaanderen. Het theatergezelschap De Komedie Compagnie speelt ieder jaar ook één van hun humorvoorstellingen in het CC De Valkaart in Oostkamp. Dit jaar komen ze langs met de voorstelling... OSCAR met Wendy Van Wanten, Dirk Van Vooren, Jan Van Dyke, Peter Bulckaen, Britt Van der Borght, Fleur Brusselmans, Karin Jacobs, Maja Van Honsté en Stef Poelmans. De regie is in handen van Dirk Lavrysen. De inhoud van deze komedie : om te kunnen trouwen met een rijk en welstellend meisje vraagt Christian Martin (gespeeld door Dirk Van Vooren) om opslag bij zijn excentrieke baas Francis Van den Neste, een rijke koekoeksklokkenbouwer (gespeeld door Jan Van Dyke). Na flink tegensputteren krijgt de jonge boekhouder zijn opslag om daarna te vernemen dat Christian de firma voor 495.000 euro heeft bestolen. Van dat geld heeft hij juwelen gekocht. Vanaf dat moment zit het spel op de wagen : echte en valse juwelenkoffertjes, zwangere dochters, een onverwachte masseur, enz. Kortom, een zwierige komedie met veel ingrediënten voor een vrolijke namiddag of avond. Welkom op vrijdag 19 en zaterdag 20 januari, telkens om 20 uur, op zondag 21 januari om 15 uur in CC De Valkaart in Oostkamp. Info en tickets via : www.dekomediecompagnie.be/oscar - 070 691 002 (0,30 euro/min). (PADI)