Voor een bijna nokvolle zaal bracht de MJ-imitator een prachtig eerbetoon aan de overleden wereldster. De show begon met Jam. Hij kon direct iedereen rond zijn vingers draaien en de sfeer zat er al goed in. Met de eerste officiële hittegolf van het jaar stond Christ'OF te dansen en te zingen in het Kursaal van Oostende. Dat kan niet simpel zijn met die pruik, make-up en die vele jasjes. In totaal veranderde de imitator wel vijftien keren van jasjes. Christ'OF maakte een fantastisch setlist waarbij alle gekende liedjes de revue hebben gepasseerd. Denk maar aan: Thriller, Billie Jean, Bad, Dirty Diana, Beat It, Black Or White, I Just Can't Stop Loving You, They Don't Care About Us, enz.

De show zat perfect in elkaar. Met een geweldige Legacy Live band, mooie danser(essen), goeie backing vocals.. Alles was tot in de kleine puntjes afgewerkt. Om de fans van Michael Jackson te bedanken voor de energie die de imitator kreeg, ging hij maar al te graag met iedereen op de foto in de foyer van het Kursaal. Christ'OF was enkele uren zoet om met deze meet & greet voor het publiek. Op vrijdag 24 januari 2020 houdt deze show nog eens halt in de Capitole in Gent. In grote lijnen zal de show hetzelfde blijven. Hier en daar zal er wel nog wat aan gesleuteld worden om toch nog iets anders te kunnen aanbieden.

(PADI & Mervyn - Foto's: PADI & Daniël)

Voor een bijna nokvolle zaal bracht de MJ-imitator een prachtig eerbetoon aan de overleden wereldster. De show begon met Jam. Hij kon direct iedereen rond zijn vingers draaien en de sfeer zat er al goed in. Met de eerste officiële hittegolf van het jaar stond Christ'OF te dansen en te zingen in het Kursaal van Oostende. Dat kan niet simpel zijn met die pruik, make-up en die vele jasjes. In totaal veranderde de imitator wel vijftien keren van jasjes. Christ'OF maakte een fantastisch setlist waarbij alle gekende liedjes de revue hebben gepasseerd. Denk maar aan: Thriller, Billie Jean, Bad, Dirty Diana, Beat It, Black Or White, I Just Can't Stop Loving You, They Don't Care About Us, enz.De show zat perfect in elkaar. Met een geweldige Legacy Live band, mooie danser(essen), goeie backing vocals.. Alles was tot in de kleine puntjes afgewerkt. Om de fans van Michael Jackson te bedanken voor de energie die de imitator kreeg, ging hij maar al te graag met iedereen op de foto in de foyer van het Kursaal. Christ'OF was enkele uren zoet om met deze meet & greet voor het publiek. Op vrijdag 24 januari 2020 houdt deze show nog eens halt in de Capitole in Gent. In grote lijnen zal de show hetzelfde blijven. Hier en daar zal er wel nog wat aan gesleuteld worden om toch nog iets anders te kunnen aanbieden. (PADI & Mervyn - Foto's: PADI & Daniël)