De ’10 Years – Rest in Peace’-show eert Michael Jackson in Kursaal Oostende én keert terug

© FODI
Patrick Depypere
Patrick Depypere Medewerker KW

Michael Jackson geldt als één van de meest succesvolle artiesten van de 20ste eeuw. The King of Pop is ondertussen al tien jaar van ons heengegaan. Michael Jackson imitator Christ’OF alias Christophe Lequesne bracht een eerbetoon aan zijn grote voorbeeld Michael Jackson.

Voor een bijna nokvolle zaal bracht de MJ-imitator een prachtig eerbetoon aan de overleden wereldster. De show begon met Jam. Hij kon direct iedereen rond zijn vingers draaien en de sfeer zat er al goed in. Met de eerste officiële hittegolf van het jaar stond Christ’OF te dansen en te zingen in het Kursaal van Oostende. Dat kan niet simpel zijn met die pruik, make-up en die vele jasjes. In totaal veranderde de imitator wel vijftien keren van jasjes. Christ’OF maakte een fantastisch setlist waarbij alle gekende liedjes de revue hebben gepasseerd. Denk maar aan: Thriller, Billie Jean, Bad, Dirty Diana, Beat It, Black Or White, I Just Can’t Stop Loving You, They Don’t Care About Us, enz.

De '10 Years - Rest in Peace'-show eert Michael Jackson in Kursaal Oostende én keert terug

De show zat perfect in elkaar. Met een geweldige Legacy Live band, mooie danser(essen), goeie backing vocals.. Alles was tot in de kleine puntjes afgewerkt. Om de fans van Michael Jackson te bedanken voor de energie die de imitator kreeg, ging hij maar al te graag met iedereen op de foto in de foyer van het Kursaal. Christ’OF was enkele uren zoet om met deze meet & greet voor het publiek. Op vrijdag 24 januari 2020 houdt deze show nog eens halt in de Capitole in Gent. In grote lijnen zal de show hetzelfde blijven. Hier en daar zal er wel nog wat aan gesleuteld worden om toch nog iets anders te kunnen aanbieden.

De '10 Years - Rest in Peace'-show eert Michael Jackson in Kursaal Oostende én keert terug

De '10 Years - Rest in Peace'-show eert Michael Jackson in Kursaal Oostende én keert terug

(PADI & Mervyn – Foto’s: PADI & Daniël)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier