De show zelf was een aaneenschakeling van sterke humor, prachtige medleys en diverse balletacts. Na de pauze deed Jacky Lafon een act rond Thérèse van de Delhaize. Blijkbaar moest nadien de kledingwissel voor het daaropvolgende nummer heel vlug gebeuren, want toen Jacky op het podium kwam om mee te zingen in de Duitse medley zat - vanop afstand te zien toch - haar bakske voor haar microfoon niet goed achteraan in haar kledij vast, waardoor het begon heen en weer te slingeren.

Vanessa Chinitor hielp Jacky een beetje, maar ook toen was het nog dàt niet. Op datzelfde moment kwam David Vandyck op die het nummer Du van Peter Maffay begon te zingen, maar David kreeg geen noot door zijn keel wegens een lachbui. De zanger probeerde enkele keren van toch te zingen, maar het lukte niet direct omdat hij teveel dacht aan die ludieke situatie die hij even voordien had bemerkt. Even later kon David zich toch herpakken en kon hij - samen met Jacky en Vanessa plus het showballet - de Duitse medley afwerken.

Wat de show zelf betreft : die is schitterend ! Vanaf 't eerste lied tot en met 't laatste nummer is er ambiance. Een show die we binnenkort volledig bespreken, maar waarover we nu al schrijven dat je die zeker moet gaan bekijken. En David, is die al bekomen ? Na de show liet hij weten : "Altijd fun op het podium hé. Ik kon er echt niets aan doen..." Helemaal niet erg, een bewijs dat àlles live is en dat er wel eens iets kan mislopen. Het publiek moest er alvast heel hartelijk mee lachen en daarvoor kwamen de bezoekers : om zich te amuseren, om eens écht te lachen. Want zoals Jacky zei : Eén dag niet gelachen is één dag niet geleefd !

(PADI)

Info : www.kusttheater.com.

De show zelf was een aaneenschakeling van sterke humor, prachtige medleys en diverse balletacts. Na de pauze deed Jacky Lafon een act rond Thérèse van de Delhaize. Blijkbaar moest nadien de kledingwissel voor het daaropvolgende nummer heel vlug gebeuren, want toen Jacky op het podium kwam om mee te zingen in de Duitse medley zat - vanop afstand te zien toch - haar bakske voor haar microfoon niet goed achteraan in haar kledij vast, waardoor het begon heen en weer te slingeren. Vanessa Chinitor hielp Jacky een beetje, maar ook toen was het nog dàt niet. Op datzelfde moment kwam David Vandyck op die het nummer Du van Peter Maffay begon te zingen, maar David kreeg geen noot door zijn keel wegens een lachbui. De zanger probeerde enkele keren van toch te zingen, maar het lukte niet direct omdat hij teveel dacht aan die ludieke situatie die hij even voordien had bemerkt. Even later kon David zich toch herpakken en kon hij - samen met Jacky en Vanessa plus het showballet - de Duitse medley afwerken.Wat de show zelf betreft : die is schitterend ! Vanaf 't eerste lied tot en met 't laatste nummer is er ambiance. Een show die we binnenkort volledig bespreken, maar waarover we nu al schrijven dat je die zeker moet gaan bekijken. En David, is die al bekomen ? Na de show liet hij weten : "Altijd fun op het podium hé. Ik kon er echt niets aan doen..." Helemaal niet erg, een bewijs dat àlles live is en dat er wel eens iets kan mislopen. Het publiek moest er alvast heel hartelijk mee lachen en daarvoor kwamen de bezoekers : om zich te amuseren, om eens écht te lachen. Want zoals Jacky zei : Eén dag niet gelachen is één dag niet geleefd ! (PADI)Info : www.kusttheater.com.