Dat gaat om speelgoed dat wordt geschonken aan kinderen uit gespecialiseerde zorginstellingen, die worden behandeld voor kanker, mucoviscidose, enz. Het project krijgt geen subsidies van de overheid. STISA heeft een netwerk van bekende Vlamingen, waarmee ze in december rondgaan met het nieuwe speelgoed naar de kinderen.

De peter en meter van dit project zijn Lorenzo Staelens en Kelly Pfaff. Er werken ook andere bekende Vlamingen aan mee: Philippe Geubels, William Boeva, Jean-Marie Pfaff, Herman De Croo, vlogster Jamilla Baidou, Koen Crucke en... David Vandyck. STISA kreeg ook al eens de hulp van niemand minder dan Prins Laurent.

Cheque van 1.030 euro

Het was niet toevallig dat oprichter Stijn De Bruycker uit Zottegem aanwezig was tijdens de fandag van David Vandyck in 't Colisée in Blankenberge. Tijdens de fanreis naar Malaga had David een avondactiviteit georganiseerd in het hotel, namelijk een bingoavond. Zijn manager Hans Lambrecht en David besloten de opbrengst van die bingoavond te schenken aan STISA. David mocht een cheque van 1.030 euro uitreiken aan Stijn De Bruycker, die met dit geld in december speelgoed zal aankopen voor de zieke kinderen.

(PADI)

Dat gaat om speelgoed dat wordt geschonken aan kinderen uit gespecialiseerde zorginstellingen, die worden behandeld voor kanker, mucoviscidose, enz. Het project krijgt geen subsidies van de overheid. STISA heeft een netwerk van bekende Vlamingen, waarmee ze in december rondgaan met het nieuwe speelgoed naar de kinderen. De peter en meter van dit project zijn Lorenzo Staelens en Kelly Pfaff. Er werken ook andere bekende Vlamingen aan mee: Philippe Geubels, William Boeva, Jean-Marie Pfaff, Herman De Croo, vlogster Jamilla Baidou, Koen Crucke en... David Vandyck. STISA kreeg ook al eens de hulp van niemand minder dan Prins Laurent.Het was niet toevallig dat oprichter Stijn De Bruycker uit Zottegem aanwezig was tijdens de fandag van David Vandyck in 't Colisée in Blankenberge. Tijdens de fanreis naar Malaga had David een avondactiviteit georganiseerd in het hotel, namelijk een bingoavond. Zijn manager Hans Lambrecht en David besloten de opbrengst van die bingoavond te schenken aan STISA. David mocht een cheque van 1.030 euro uitreiken aan Stijn De Bruycker, die met dit geld in december speelgoed zal aankopen voor de zieke kinderen. (PADI)