Op zondag 3 mei organiseerde David normaal een show in het Ridderhof in Veldegem met optredens van Herbert, Eveline Cannoot, Jan Wuytens, Jordy Vannett, en dit de onze (groot)moeders te vieren. Dit prachtige programma werd verplaatst naar zondag 10 januari 2021 in dezelfde zaal. "Dan maken we er een nieuwjaarsfeest van. Hopelijk mogen we tegen dan al elkaar terug kunnen knuffelen, omhelzen, kussen, met elkaar dansen.... Op Paaszondag 12 april had ik een gezellig Paasfeestje voorzien in Feestzaal Carina in Moerkerke in aanwezigheid van Herbert, Maarten Cox, Gino Verano, Frédéric en Gio Vano. Dit is verplaatst naar zondag 25 april 2021 met hetzelfde programma in dezelfde zaal. Een goeie vriendin van mij had al een paashaaspak gereserveerd om Paashaas te zijn, maar het heeft jammer genoeg niet mogen zijn", zegt David. "Voor ons aller gezondheid en veiligheid heb ik ook het Straf Zomerfeest van zondag 12 juli in Oostcampus in Oostkamp verplaatst naar zondag 11 juli 2021 met hetzelfde programma : Herbert, Eveline Cannoot, The Sensations, Johan Veugelers en met BBQ."

"Ik richt nu alle hoop op zondag 11 oktober 2020 in Oud Stuivenberghe in Oostkamp en op zondag 15 november 2020 voor het Straf Klaasfestijn in Feestzaal Carina in Moerkerke", vervolgt David. "Hopelijk kunnen deze shows doorgaan met op 11 oktober o.a. Herbert, Bandit, Michael Lanzo, Johan Veugelers, Frédéric en op 15 november Herbert, Bandit, Eveline Cannoot, Angelo Martinez, Nathan Declerck en de lieve Sint en Piet. Alle betaalde plaatsen blijven twee jaar geldig op een show naar keuze." David zegt dat zijn verlies nog meevalt, omdat hij alle shows kon verplaatsen. "Enkel voor de weekdagshows van 8 april, 15 juli en 3 augustus in Oud Stuivenberghe in Oostkamp kijk ik nog naar een vervangdata. De gezondheid en veiligheid van alle mensen is nu de hoogste prioriteit. Ik heb alle lof voor iedereen die meewerkt in de zorg, enz. Positief blijven is de boodschap. Bij de pakken blijven zitten is ook uitzichtloos en dus geen optie. Ik denk dat we ons nu moeten concentreren op 2021 en meer dan ooit beseffen dat we van ieder optreden een feest moeten maken. Dat we van iedere vriendschap moeten genieten, want je ziet nu met eigen ogen hoe vlug alles kan veranderen. En nooit de moed verliezen", besluit David, die ook nog aanstipt dat er in 2021 nog heel wat nieuwe showdata zullen bijkomen. Momenteel is hij daarover aan het brainstormen. Welke artiesten zet hij op welke locaties ? (PADI)

Info en tickets : david.callebert@telenet.be, 0474 31 53 57.

Op zondag 3 mei organiseerde David normaal een show in het Ridderhof in Veldegem met optredens van Herbert, Eveline Cannoot, Jan Wuytens, Jordy Vannett, en dit de onze (groot)moeders te vieren. Dit prachtige programma werd verplaatst naar zondag 10 januari 2021 in dezelfde zaal. "Dan maken we er een nieuwjaarsfeest van. Hopelijk mogen we tegen dan al elkaar terug kunnen knuffelen, omhelzen, kussen, met elkaar dansen.... Op Paaszondag 12 april had ik een gezellig Paasfeestje voorzien in Feestzaal Carina in Moerkerke in aanwezigheid van Herbert, Maarten Cox, Gino Verano, Frédéric en Gio Vano. Dit is verplaatst naar zondag 25 april 2021 met hetzelfde programma in dezelfde zaal. Een goeie vriendin van mij had al een paashaaspak gereserveerd om Paashaas te zijn, maar het heeft jammer genoeg niet mogen zijn", zegt David. "Voor ons aller gezondheid en veiligheid heb ik ook het Straf Zomerfeest van zondag 12 juli in Oostcampus in Oostkamp verplaatst naar zondag 11 juli 2021 met hetzelfde programma : Herbert, Eveline Cannoot, The Sensations, Johan Veugelers en met BBQ.""Ik richt nu alle hoop op zondag 11 oktober 2020 in Oud Stuivenberghe in Oostkamp en op zondag 15 november 2020 voor het Straf Klaasfestijn in Feestzaal Carina in Moerkerke", vervolgt David. "Hopelijk kunnen deze shows doorgaan met op 11 oktober o.a. Herbert, Bandit, Michael Lanzo, Johan Veugelers, Frédéric en op 15 november Herbert, Bandit, Eveline Cannoot, Angelo Martinez, Nathan Declerck en de lieve Sint en Piet. Alle betaalde plaatsen blijven twee jaar geldig op een show naar keuze." David zegt dat zijn verlies nog meevalt, omdat hij alle shows kon verplaatsen. "Enkel voor de weekdagshows van 8 april, 15 juli en 3 augustus in Oud Stuivenberghe in Oostkamp kijk ik nog naar een vervangdata. De gezondheid en veiligheid van alle mensen is nu de hoogste prioriteit. Ik heb alle lof voor iedereen die meewerkt in de zorg, enz. Positief blijven is de boodschap. Bij de pakken blijven zitten is ook uitzichtloos en dus geen optie. Ik denk dat we ons nu moeten concentreren op 2021 en meer dan ooit beseffen dat we van ieder optreden een feest moeten maken. Dat we van iedere vriendschap moeten genieten, want je ziet nu met eigen ogen hoe vlug alles kan veranderen. En nooit de moed verliezen", besluit David, die ook nog aanstipt dat er in 2021 nog heel wat nieuwe showdata zullen bijkomen. Momenteel is hij daarover aan het brainstormen. Welke artiesten zet hij op welke locaties ? (PADI)Info en tickets : david.callebert@telenet.be, 0474 31 53 57.