In 't verleden nodigde David al Lindsay, Eveline Cannoot, Corina en Herbert Verhaeghe uit naar één van zijn geslaagde muzikale evenementen. Op zondag 1 december begint David er terug aan met een gezellige showzondag in zaal Carina-Bobosland in Moerkerke. Niet enkel de Sint en Zwarte Piet zullen er zijn, maar ook Herbert Verhaeghe, Guy Neve, Angelo Martinez, Nathan Declerck en Jordy Vannett.

Op zondag 5 januari 2020 zet David het nieuwe jaar in met een dubbel nieuwjaarsoptreden van Herbert Verhaeghe in zaal 't Ridderhof in Veldegem. Ook Johan Veugelers en Angelo Martinez zijn van de partij. Op zondag 2 februari houdt hij halt in zaal Oostcampus in Oostkamp, waar hij - samen met Fanny - een Straf Schlagerfeest zal houden met Lindsay, Herbert Verhaeghe, Filip D'Haeze en Angelo Martinez. Op zondag 1 maart zit David Callebert terug in Carina-Bobosland in Moerkerke. Herbert Verhaeghe, Nic Caan, Corina en Gino Verano zijn van de partij. Op zondag 12 april feest hij op zijn paasbest in dezelfde zaal. De Paashaas brengt Herbert Verhaeghe, Maarten Cox, Gino Verano en Frédéric mee. De volgende halte is 't Ridderhof in Veldegem. Op zondag 3 mei staan daar Herbert Verhaeghe, Eveline Cannoot, Jan Wuytens en Jordy Vanett op de affiche. Een laatste event voor de zomervakantie staat gepland op zondag 12 juli, want dan is David Callebert te gast in Oostcampus in Oostkamp. Op de affiche prijken Herbert Verhaeghe, Eveline Cannoot, Johan Veugelers en The Sensations. In het najaar van 2020 worden er nog showzondagen gehouden, maar niet alle namen zijn al bekend.

De toegang is altijd met of zonder maaltijd mogelijk. Info rond de toegangsprijs of reserveren kan bij David Callebert op het nummer 0474 31 53 57.

David Callebert uit Oostkamp, samen met Eveline Cannoot. © FODI

(PADI)

In 't verleden nodigde David al Lindsay, Eveline Cannoot, Corina en Herbert Verhaeghe uit naar één van zijn geslaagde muzikale evenementen. Op zondag 1 december begint David er terug aan met een gezellige showzondag in zaal Carina-Bobosland in Moerkerke. Niet enkel de Sint en Zwarte Piet zullen er zijn, maar ook Herbert Verhaeghe, Guy Neve, Angelo Martinez, Nathan Declerck en Jordy Vannett. Op zondag 5 januari 2020 zet David het nieuwe jaar in met een dubbel nieuwjaarsoptreden van Herbert Verhaeghe in zaal 't Ridderhof in Veldegem. Ook Johan Veugelers en Angelo Martinez zijn van de partij. Op zondag 2 februari houdt hij halt in zaal Oostcampus in Oostkamp, waar hij - samen met Fanny - een Straf Schlagerfeest zal houden met Lindsay, Herbert Verhaeghe, Filip D'Haeze en Angelo Martinez. Op zondag 1 maart zit David Callebert terug in Carina-Bobosland in Moerkerke. Herbert Verhaeghe, Nic Caan, Corina en Gino Verano zijn van de partij. Op zondag 12 april feest hij op zijn paasbest in dezelfde zaal. De Paashaas brengt Herbert Verhaeghe, Maarten Cox, Gino Verano en Frédéric mee. De volgende halte is 't Ridderhof in Veldegem. Op zondag 3 mei staan daar Herbert Verhaeghe, Eveline Cannoot, Jan Wuytens en Jordy Vanett op de affiche. Een laatste event voor de zomervakantie staat gepland op zondag 12 juli, want dan is David Callebert te gast in Oostcampus in Oostkamp. Op de affiche prijken Herbert Verhaeghe, Eveline Cannoot, Johan Veugelers en The Sensations. In het najaar van 2020 worden er nog showzondagen gehouden, maar niet alle namen zijn al bekend.De toegang is altijd met of zonder maaltijd mogelijk. Info rond de toegangsprijs of reserveren kan bij David Callebert op het nummer 0474 31 53 57.(PADI)