Dansschool Are U Famous is gevestigd in de Nijverheidsstraat in Duffel. Momenteel tellen ze 22 selectie dansers en 12 creatieve dansers vermits ze op vraag van verschillende ouders ook zijn begonnen met recreatieve dans. De dansers trainen normaal acht uren per week : klassiek, hedendaags, latin, rock & roll, Jackson style, jazz, musical... "Helaas moeten we ons nu ook aanpassen door het coronavirus. Onze selectie voor de internationale wedstrijd in Barcelona werd uitgesteld tot volgend jaar. Ook heel wat events waar we zouden aan meewerken gaan niet door, zoals de opening voor de Special Olympics, viering 100 jaar Olympische Spelen in Antwerpen, Nationaal Zangfeest in Lotto Arena, opening North Sea Trophy in Oostende, voorprogramma Jan Smit, enz.", vertelt Kris De Jonge van Are U Famous, die meerdere van zijn dansers al zag optreden bij Justin Bieber, in Disneyland Paris, enz. "We proberen nu onze dansers bezig te houden met 'challenges', zoals een uniform challenge. We maakten ook een video, waar iedere danser een stukje in danste. We hebben op die manier vier choreo's gemaakt en doorgestuurd naar onze dansers. Ze leerden de dansjes aan en filmden zichzelf. Ze stuurden de filmpjes terug naar ons, waarna Amber Verhaert en ik de filmpjes bekeken en een evaluatie gaven. Op die manier blijven we in contact met onze dansers en blijven ze geprikkeld met nieuwe choreografieën."

De dansers van Are U Famous komen van overal in Vlaanderen : Duffel, Asse, Kaprijke, Houthalen Helchteren, Tremelo, Aartselaar, Rumst, Hallaar (Heist op den Berg), Lier, Beerzel (Putte), Perk, Vlimmeren, Kessel... Omdat Are U Famous ook vaak in West-Vlaanderen actief is, zijn ze eveneens op zoek naar goede dansers en/of danseressen om hun team te versterken. "We doen auditie via filmpjes", vervolgt Kris. "Wie geïnteresseerd is, mag een filmpje met een stukje dans van minimum anderhalve minuut en enkele lenigheidsoefeningen insturen naar areufamous@gmail.com." (PADI)

Info : www.areufamous.be.

Dansschool Are U Famous is gevestigd in de Nijverheidsstraat in Duffel. Momenteel tellen ze 22 selectie dansers en 12 creatieve dansers vermits ze op vraag van verschillende ouders ook zijn begonnen met recreatieve dans. De dansers trainen normaal acht uren per week : klassiek, hedendaags, latin, rock & roll, Jackson style, jazz, musical... "Helaas moeten we ons nu ook aanpassen door het coronavirus. Onze selectie voor de internationale wedstrijd in Barcelona werd uitgesteld tot volgend jaar. Ook heel wat events waar we zouden aan meewerken gaan niet door, zoals de opening voor de Special Olympics, viering 100 jaar Olympische Spelen in Antwerpen, Nationaal Zangfeest in Lotto Arena, opening North Sea Trophy in Oostende, voorprogramma Jan Smit, enz.", vertelt Kris De Jonge van Are U Famous, die meerdere van zijn dansers al zag optreden bij Justin Bieber, in Disneyland Paris, enz. "We proberen nu onze dansers bezig te houden met 'challenges', zoals een uniform challenge. We maakten ook een video, waar iedere danser een stukje in danste. We hebben op die manier vier choreo's gemaakt en doorgestuurd naar onze dansers. Ze leerden de dansjes aan en filmden zichzelf. Ze stuurden de filmpjes terug naar ons, waarna Amber Verhaert en ik de filmpjes bekeken en een evaluatie gaven. Op die manier blijven we in contact met onze dansers en blijven ze geprikkeld met nieuwe choreografieën."De dansers van Are U Famous komen van overal in Vlaanderen : Duffel, Asse, Kaprijke, Houthalen Helchteren, Tremelo, Aartselaar, Rumst, Hallaar (Heist op den Berg), Lier, Beerzel (Putte), Perk, Vlimmeren, Kessel... Omdat Are U Famous ook vaak in West-Vlaanderen actief is, zijn ze eveneens op zoek naar goede dansers en/of danseressen om hun team te versterken. "We doen auditie via filmpjes", vervolgt Kris. "Wie geïnteresseerd is, mag een filmpje met een stukje dans van minimum anderhalve minuut en enkele lenigheidsoefeningen insturen naar areufamous@gmail.com." (PADI)Info : www.areufamous.be.