Pieterjan Beheydt uit Otegem en Jens Declerck uit Meulebeke - die al meer dan tien jaar het kidspopduo BlitZ vormen - waren maandagochtend enorm geschrokken toen ze dit nieuws ontdekken. "Het is heel uitzonderlijk dat een Belgisch liedje in China wordt opgepikt. Maar een toer in China zit er momenteel nog niet in", lachten Jens en Pieterjan.

Vergeet de Swish Swish's of Skibidi's, deze opmerkelijke nieuwe single én Vlaamse productie kan wel eens dé nieuwe danshype worden. "Ons 'Ritititi virus' leidt tot vreemde dingen, werkt super aanstekelijk en zet mensen aan tot dansen.''

In de videoclip doen Pieterjan en Jens ook letterlijk alles om de mensen aan het dansen te krijgen. Zoals ze in het nummer zingen er is toch niets op tv, gaan op woensdagnamiddag 24 april alle televisieschermen van de kinderzenders op zwart voor de jaarlijkse Buitenspeeldag. BlitZ roept iedereen op om die dag samen buiten te dansen. Wie zich ook wil wagen aan deze nieuwe dansmove moet zich niet per se aan de dansschool inschrijven. De Rititi Tarata is een heel eenvoudige dans.

In de videoclip van het nummer duikt het Rititi virus overal op en leidt tot hilarische situaties met dansende voorbijgangers. Waag jezelf aan de Rititi Tarata en deel je eigen versie via Facebook, Instagram of TikTok met de hashtag #RititiTarata. "We dagen iedereen uit om via Tik Tok of Instagram jouw Rititi moment vast te leggen en mee te doen aan onze challenge'', aldus de jongens.

(PADI)

Pieterjan Beheydt uit Otegem en Jens Declerck uit Meulebeke - die al meer dan tien jaar het kidspopduo BlitZ vormen - waren maandagochtend enorm geschrokken toen ze dit nieuws ontdekken. "Het is heel uitzonderlijk dat een Belgisch liedje in China wordt opgepikt. Maar een toer in China zit er momenteel nog niet in", lachten Jens en Pieterjan.Vergeet de Swish Swish's of Skibidi's, deze opmerkelijke nieuwe single én Vlaamse productie kan wel eens dé nieuwe danshype worden. "Ons 'Ritititi virus' leidt tot vreemde dingen, werkt super aanstekelijk en zet mensen aan tot dansen.''In de videoclip doen Pieterjan en Jens ook letterlijk alles om de mensen aan het dansen te krijgen. Zoals ze in het nummer zingen er is toch niets op tv, gaan op woensdagnamiddag 24 april alle televisieschermen van de kinderzenders op zwart voor de jaarlijkse Buitenspeeldag. BlitZ roept iedereen op om die dag samen buiten te dansen. Wie zich ook wil wagen aan deze nieuwe dansmove moet zich niet per se aan de dansschool inschrijven. De Rititi Tarata is een heel eenvoudige dans.In de videoclip van het nummer duikt het Rititi virus overal op en leidt tot hilarische situaties met dansende voorbijgangers. Waag jezelf aan de Rititi Tarata en deel je eigen versie via Facebook, Instagram of TikTok met de hashtag #RititiTarata. "We dagen iedereen uit om via Tik Tok of Instagram jouw Rititi moment vast te leggen en mee te doen aan onze challenge'', aldus de jongens.(PADI)