Voor Danny was het natuurlijk een serieuze gok. De voorbereidingen verliepen super. Waar men ook een voorselectie deed, was er veel volk en was er ook veel ambiance. Bij aanvang van de finale vroeg Danny aan alle artiesten om respect te hebben voor elkaar, ongeacht wie er op het podium optrad en wie er ook zou winnen. "Ik zei dat iedereen telt, dat iedereen van de achttien al winnaar was, omdat ze erbij waren voor deze eerste finale van Ment TV in Torhout. Ik wilde dus absoluut geen boegeroep horen en het publiek hield zich daaraan. Iedereen wil winnen, maar er kan er maar één winnen. Het publiek deed het goed", zegt Danny net na de finale waarin hij ook een optreden van méér dan 30 minuten mocht verzorgen. "Beter dan deze finale kan wellicht niet meer. De zaal zat vol, iedereen was enthousiast, iedereen supporterde op zijn manier voor zijn eigen kandidaat en ik denk toch wel dat iedereen ook tevreden was over de keuze wie er won. Ik werkte hard aan dit project. Ik zag nu het resultaat en ik kan enkel maar blij zijn", besluit Danny.

Danny Fabry mocht ook een optreden verzorgen, terwijl de jury de punten natelde. © (Foto FODI)

De keuze van het publiek : 1. Jordy Fransis uit Lissewege - 2. Andy Reivan uit Ingelmunster - 3. Jan Wuytens uit Passendale - 4. Dirk Nyberg uit Edegem. De keuze van de vakjury : 1. Dirk Nyberg uit Edegem - 2. Jan Wuytens uit Passendale - 3. Jordy Fransis uit Lissewege - Drie artiesten delen de vierde plaats : Andy Reivan uit Ingelmunster - Daniël uit Genk - Jo Plezier uit Keerbergen. Winnaar Dirk Nyberg mag optreden tijdens de Ment-opname van 6 juli in Diksmuide. Ook Jan Wuytens zal daar van de partij zijn.

(PADI - Foto's FODI)

Voor Danny was het natuurlijk een serieuze gok. De voorbereidingen verliepen super. Waar men ook een voorselectie deed, was er veel volk en was er ook veel ambiance. Bij aanvang van de finale vroeg Danny aan alle artiesten om respect te hebben voor elkaar, ongeacht wie er op het podium optrad en wie er ook zou winnen. "Ik zei dat iedereen telt, dat iedereen van de achttien al winnaar was, omdat ze erbij waren voor deze eerste finale van Ment TV in Torhout. Ik wilde dus absoluut geen boegeroep horen en het publiek hield zich daaraan. Iedereen wil winnen, maar er kan er maar één winnen. Het publiek deed het goed", zegt Danny net na de finale waarin hij ook een optreden van méér dan 30 minuten mocht verzorgen. "Beter dan deze finale kan wellicht niet meer. De zaal zat vol, iedereen was enthousiast, iedereen supporterde op zijn manier voor zijn eigen kandidaat en ik denk toch wel dat iedereen ook tevreden was over de keuze wie er won. Ik werkte hard aan dit project. Ik zag nu het resultaat en ik kan enkel maar blij zijn", besluit Danny.De keuze van het publiek : 1. Jordy Fransis uit Lissewege - 2. Andy Reivan uit Ingelmunster - 3. Jan Wuytens uit Passendale - 4. Dirk Nyberg uit Edegem. De keuze van de vakjury : 1. Dirk Nyberg uit Edegem - 2. Jan Wuytens uit Passendale - 3. Jordy Fransis uit Lissewege - Drie artiesten delen de vierde plaats : Andy Reivan uit Ingelmunster - Daniël uit Genk - Jo Plezier uit Keerbergen. Winnaar Dirk Nyberg mag optreden tijdens de Ment-opname van 6 juli in Diksmuide. Ook Jan Wuytens zal daar van de partij zijn.(PADI - Foto's FODI)