"Doorheen de jaren heb ik telkens een kinder- of jongerenkoor ingeschakeld voor grotere concerten. Kinderen en dieren liggen me nu heel nauw aan het hart. Door mijn deelname als coach aan The Voice Senior had ik de smaak te pakken in de zoektocht naar nieuw talent. Het leek me daarom een leuke uitdaging om voor het concert in de Lotto Arena op zoek te gaan naar De Jongste Stem van Vlaanderen."

"Concreet zullen we vanaf woensdag 17 juli op http://www.dejongstestem.be/ mensen de mogelijkheid bieden om een filmpje in te zenden van hun auditie. Door het filmpje te delen op sociale media kunnen mensen stemmen op hun favoriet. Vervolgens zullen wij een aantal kinderen en jongeren tot maximaal 16 jaar in september uitnodigen op een auditieronde om een winnaar te kiezen. Deze jongen of dit meisje neem ik dan mee naar de Lotto Arena voor een duet, begeleid door de twaalfkoppig live band."

(PADI)

"Doorheen de jaren heb ik telkens een kinder- of jongerenkoor ingeschakeld voor grotere concerten. Kinderen en dieren liggen me nu heel nauw aan het hart. Door mijn deelname als coach aan The Voice Senior had ik de smaak te pakken in de zoektocht naar nieuw talent. Het leek me daarom een leuke uitdaging om voor het concert in de Lotto Arena op zoek te gaan naar De Jongste Stem van Vlaanderen.""Concreet zullen we vanaf woensdag 17 juli op http://www.dejongstestem.be/ mensen de mogelijkheid bieden om een filmpje in te zenden van hun auditie. Door het filmpje te delen op sociale media kunnen mensen stemmen op hun favoriet. Vervolgens zullen wij een aantal kinderen en jongeren tot maximaal 16 jaar in september uitnodigen op een auditieronde om een winnaar te kiezen. Deze jongen of dit meisje neem ik dan mee naar de Lotto Arena voor een duet, begeleid door de twaalfkoppig live band."(PADI)