Voor onze Vlaamse trots was 2019 opnieuw een hoogtepunt in haar intussen meer dan 30 jarige carrière. Met meer dan 55 miljoen YouTube views en een gouden plaat voor haar versie van 'One Moment In Time', een uitverkochte Lotto Arena, een nominatie voor Radio 2 Zomerhit, een nominatie voor de MIA Awards en intussen ook fans in Brazilië, Israel, Canada en China, staat Dana Winner meer dan ooit aan de top van de Belgische muziekscene.

"Ik ben ontzettend vereerd dat Niko Geldhof van concertenaanzee.be een dergelijk engagement wilt aangaan. Wij hadden vorige maand een fantastisch kerstconcert met een nagenoeg vol Kursaal. Ik kijk dus uit om hier een jaarlijkse traditie van te maken. Zowel voor mensen uit Oostende zelf, maar zeker ook voor iedereen die deze unieke show niet wilt missen, want ik beloof dat we net als in 2019 voor het Kursaal telkens een éénmalige kerstshow zullen creëren die varieert van de andere kerstconcerten. Wie weet trekken we ook de komende jaren weer wat fans aan vanuit het buitenland. Afgelopen jaar waren er zelfs fans vanuit Atlanta, Engeland en Zuid-Afrika afgereisd naar het Kursaal van Oostende om er hun idool aan het werk te zien", zegt een opgetogen Dana Winner.

Afgelopen zomer speelde Dana Winner met haar live band voor meer dan 15.000 mensen op enkele grote zomerfestivals. Momenteel begint ze aan een tweede luik van 35 theaters met haar theatertour in België en Nederland. Ze was opnieuw te gast in Duitsland voor enkele televisieshows en optredens. Eind oktober 2020 vult ze het Antwerpse Sportpaleis en de komende vijf jaar heeft de Limburgse zangeres een afspraak met de koningin der badsteden voor 'A Magical Christmas' in Oostende. Noteer dus alvast in je agenda : zaterdag 26 december 2020, zondag 26 december 2021, zaterdag 17 december 2022, vrijdag 22 december 2023 en zaterdag 21 december 2024. (PADI)

Tickets voor 'A Magical Christmas 2020' viaconcertenaanzee.be - Kursaal Oostende - Toerisme Oostende - 070 222 107 - Tickets 58 - 48 - 38 euro (incl. reservatie kosten. Voorverkoop start op donderdag 23.01.2020 om 10 uur.

Voor onze Vlaamse trots was 2019 opnieuw een hoogtepunt in haar intussen meer dan 30 jarige carrière. Met meer dan 55 miljoen YouTube views en een gouden plaat voor haar versie van 'One Moment In Time', een uitverkochte Lotto Arena, een nominatie voor Radio 2 Zomerhit, een nominatie voor de MIA Awards en intussen ook fans in Brazilië, Israel, Canada en China, staat Dana Winner meer dan ooit aan de top van de Belgische muziekscene. "Ik ben ontzettend vereerd dat Niko Geldhof van concertenaanzee.be een dergelijk engagement wilt aangaan. Wij hadden vorige maand een fantastisch kerstconcert met een nagenoeg vol Kursaal. Ik kijk dus uit om hier een jaarlijkse traditie van te maken. Zowel voor mensen uit Oostende zelf, maar zeker ook voor iedereen die deze unieke show niet wilt missen, want ik beloof dat we net als in 2019 voor het Kursaal telkens een éénmalige kerstshow zullen creëren die varieert van de andere kerstconcerten. Wie weet trekken we ook de komende jaren weer wat fans aan vanuit het buitenland. Afgelopen jaar waren er zelfs fans vanuit Atlanta, Engeland en Zuid-Afrika afgereisd naar het Kursaal van Oostende om er hun idool aan het werk te zien", zegt een opgetogen Dana Winner.Afgelopen zomer speelde Dana Winner met haar live band voor meer dan 15.000 mensen op enkele grote zomerfestivals. Momenteel begint ze aan een tweede luik van 35 theaters met haar theatertour in België en Nederland. Ze was opnieuw te gast in Duitsland voor enkele televisieshows en optredens. Eind oktober 2020 vult ze het Antwerpse Sportpaleis en de komende vijf jaar heeft de Limburgse zangeres een afspraak met de koningin der badsteden voor 'A Magical Christmas' in Oostende. Noteer dus alvast in je agenda : zaterdag 26 december 2020, zondag 26 december 2021, zaterdag 17 december 2022, vrijdag 22 december 2023 en zaterdag 21 december 2024. (PADI)Tickets voor 'A Magical Christmas 2020' viaconcertenaanzee.be - Kursaal Oostende - Toerisme Oostende - 070 222 107 - Tickets 58 - 48 - 38 euro (incl. reservatie kosten. Voorverkoop start op donderdag 23.01.2020 om 10 uur.