"We zijn met 20 bezoekers van het dagcentrum, 20 vrijwilligers en 7 personeelsleden. Elke bezoeker heeft zijn of haar begeleider bij zich gedurende de hele dag. Dit jaar hadden we het geluk dat er van veel bezoekers familie kon meegaan om hen te begeleiden. Dat heeft ons de kans de familieleden van de bezoekers beter te leren kennen en zij ons. Ook genieten de bezoekers zo dubbel, zowel van de leuke dag als van hun familie die mee is om hen deze leuke dag te geven", zegt een verantwoordelijke.

"Een viertaljaar geleden zijn we ook al eens naar het Kustschlagerfestival geweest. Dit jaar zijn we op vraag van de bezoekers teruggekomen. Toen we zagen dat Laura Lynn op één van de woensdagen kwam zingen, was de keuze snel gemaakt. Vorig jaar zagen we Laura Lynn optreden in Bellegem. Zij staat telkens met veel enthousiasme op het podium en neemt haar publiek mee in haar muziek. Een toppertje uit West -Vlaanderen. De bezoekers en hun begeleiding was heel tevreden over hun dag. Moe maar voldaan ging iedereen huiswaarts. Eén van onze bezoekers zag de kans om te genieten van een attractie, namelijk Heidi the ride. Zalig om haar reactie nadien te zien. "Het ging heel snel, maar ik zou het wel nog eens doen. Nog nooit zoiets meegemaakt", zei ze.

Het weer zat ook mee die dag, wat het wel super maakte om te wandelen door het park. Het eten over de middag werd wat chaotisch aangebracht. Enkele waren al aan het eten, terwijl anderen nog niks hadden en de volgende tafel al werd bediend. Ook was het een tegenvaller dat je eerst een cd moest aankopen van Frank Galan voor hij op de foto wou. Dat zijn maar twee minpuntjes. Toch een dikke pluim voor de organisatie. Alles is goed verlopen en iedereen heeft met volle teugen genoten van Plopsaland en de optredens."

(PADI & Daniël)

"We zijn met 20 bezoekers van het dagcentrum, 20 vrijwilligers en 7 personeelsleden. Elke bezoeker heeft zijn of haar begeleider bij zich gedurende de hele dag. Dit jaar hadden we het geluk dat er van veel bezoekers familie kon meegaan om hen te begeleiden. Dat heeft ons de kans de familieleden van de bezoekers beter te leren kennen en zij ons. Ook genieten de bezoekers zo dubbel, zowel van de leuke dag als van hun familie die mee is om hen deze leuke dag te geven", zegt een verantwoordelijke. "Een viertaljaar geleden zijn we ook al eens naar het Kustschlagerfestival geweest. Dit jaar zijn we op vraag van de bezoekers teruggekomen. Toen we zagen dat Laura Lynn op één van de woensdagen kwam zingen, was de keuze snel gemaakt. Vorig jaar zagen we Laura Lynn optreden in Bellegem. Zij staat telkens met veel enthousiasme op het podium en neemt haar publiek mee in haar muziek. Een toppertje uit West -Vlaanderen. De bezoekers en hun begeleiding was heel tevreden over hun dag. Moe maar voldaan ging iedereen huiswaarts. Eén van onze bezoekers zag de kans om te genieten van een attractie, namelijk Heidi the ride. Zalig om haar reactie nadien te zien. "Het ging heel snel, maar ik zou het wel nog eens doen. Nog nooit zoiets meegemaakt", zei ze. Het weer zat ook mee die dag, wat het wel super maakte om te wandelen door het park. Het eten over de middag werd wat chaotisch aangebracht. Enkele waren al aan het eten, terwijl anderen nog niks hadden en de volgende tafel al werd bediend. Ook was het een tegenvaller dat je eerst een cd moest aankopen van Frank Galan voor hij op de foto wou. Dat zijn maar twee minpuntjes. Toch een dikke pluim voor de organisatie. Alles is goed verlopen en iedereen heeft met volle teugen genoten van Plopsaland en de optredens." (PADI & Daniël)