Daalman is het alter-ego van Davy Macquoi, die als muzikant en singer-songwriter inmiddels al enkele jaren meedraait en recent met 'Jij' een hit scoorde met zijn vriendin Isabelle A. Het nummer 'Niemand' zag het zonlicht in volle lockdown. Daalman : "De voorbije maanden wisselden we met de bandleden heel wat demootjes uit tijdens onze quarantaine. Het idee dat uiteindelijk leidde tot onze nieuwe song was er zo eentje waarover we met z'n allen direct enthousiast waren. De funky uptempo vibe, die doet terug denken aan de eighties, vrolijkte ons meteen op. We zaten even werkloos thuis, dus hadden er de tijd voor om het nummer helemaal af te werken. Ieder nam vanuit z'n eigen kot zijn partijen op : drums, gitaren, keys en zang. Die gooiden we daarna netjes over elkaar en enkele chatberichten later was daar onze gloednieuwe song 'Niemand'. Het is een echte bandsong geworden in een geheel eigen productie. De song gaat over een man die als een blok valt voor zijn muze." Waar die inspiratie plots vandaan komt ?

Meteen na de versoepeling van de coronamaatregelen trokken Davy en zijn kompanen voor de videoclip naar de Meir in Antwerpen, waar ze met de stad op de achtergrond de roofing van de daken speelden. Het resultaat kan je zien op het Youtube kanaal van Daalman. (PADI)

www.daalman.net www.facebook.com/daalmanmuziek - www.instagram.com/daalman_official

Daalman is het alter-ego van Davy Macquoi, die als muzikant en singer-songwriter inmiddels al enkele jaren meedraait en recent met 'Jij' een hit scoorde met zijn vriendin Isabelle A. Het nummer 'Niemand' zag het zonlicht in volle lockdown. Daalman : "De voorbije maanden wisselden we met de bandleden heel wat demootjes uit tijdens onze quarantaine. Het idee dat uiteindelijk leidde tot onze nieuwe song was er zo eentje waarover we met z'n allen direct enthousiast waren. De funky uptempo vibe, die doet terug denken aan de eighties, vrolijkte ons meteen op. We zaten even werkloos thuis, dus hadden er de tijd voor om het nummer helemaal af te werken. Ieder nam vanuit z'n eigen kot zijn partijen op : drums, gitaren, keys en zang. Die gooiden we daarna netjes over elkaar en enkele chatberichten later was daar onze gloednieuwe song 'Niemand'. Het is een echte bandsong geworden in een geheel eigen productie. De song gaat over een man die als een blok valt voor zijn muze." Waar die inspiratie plots vandaan komt ?Meteen na de versoepeling van de coronamaatregelen trokken Davy en zijn kompanen voor de videoclip naar de Meir in Antwerpen, waar ze met de stad op de achtergrond de roofing van de daken speelden. Het resultaat kan je zien op het Youtube kanaal van Daalman. (PADI)www.daalman.net www.facebook.com/daalmanmuziek - www.instagram.com/daalman_official