Zangeres Corina uit Wetteren - woonde samen met echtgenoot Peter Keereman en zoon Robin vele jaren in Zedelgem - heeft een nieuwe single. Nouja, een nieuwe single is het niet echt. Het is een variatie op haar al bekende single 'Genieten van het leven', die werd omgedoopt in 'We blijven beter binnen.'

"Gisterenavond laat is het begonnen met een post op Facebook van een lyric video," zegt Corina in een eerste reactie. "De reacties zijn zo overweldigend positief dat we besloten om deze te releasen. We krijgen al de reactie dat dit nummer vreugde en troost brengt voor mensen in Vlaanderen en België, maar ook bij landgenoten die in het buitenland in quarantaine of lockdown zitten." (PADI)

Zangeres Corina uit Wetteren - woonde samen met echtgenoot Peter Keereman en zoon Robin vele jaren in Zedelgem - heeft een nieuwe single. Nouja, een nieuwe single is het niet echt. Het is een variatie op haar al bekende single 'Genieten van het leven', die werd omgedoopt in 'We blijven beter binnen.'"Gisterenavond laat is het begonnen met een post op Facebook van een lyric video," zegt Corina in een eerste reactie. "De reacties zijn zo overweldigend positief dat we besloten om deze te releasen. We krijgen al de reactie dat dit nummer vreugde en troost brengt voor mensen in Vlaanderen en België, maar ook bij landgenoten die in het buitenland in quarantaine of lockdown zitten." (PADI)