Op donderdagnamiddag 16 mei zong ze solo tijdens de gezellige namiddagshow met gratis koffie en pannenkoek in De Kippe in Merkem. De zangeres zingt echter niet alleen solo. Ze is al jaren een veelgevraagde en gewaardeerde backing vocals voor heel wat artiesten, maar in het bijzonder voor Willy Sommers.

Op vrijdagavond 17 mei staat ze - samen met Willy Sommers en Het Erfgoed 1981-1991 - op het podium van CC Guldenberg, Acaciastraat 1 in Wevelgem. Op zaterdagavond 18 mei mag ze dichtbij haar woning meezingen met Willy Sommers, want dan staat de lieveling van het Vlaamse publiek met zijn showprogramma De Hits in zaal Skala in Kalken.

Corina staat echter ook nog graag alleen of met twee op het podium. Tijdens de jongste opname van Ment TV in Plopsa De Panne stond ze nog op de bühne aan de zijde van Michael Lanzo uit Izegem. Samen brachten ze het nummer Vriendschap voor het Leven.

Corina vergeet ook het publiek niet., FODI
Corina vergeet ook het publiek niet. © FODI

Maar Corina is ook een heel sterke solozangeres én dat bewees ze nog maar eens tijdens haar optreden in De Kippe in Merkem. De zangeres mocht de maandelijkse VBRO Matinee openen en dat deed ze met een Eurovisiesongfestivalmedley. "Met liedjes toen het nog échte liedjes waren", knipoogt ze.

Ze zong ook Laatste dans, Allereerste keer, Vreemde vogels, Zaterdag, De weg naar geluk, Wolken verdwijnen, Nachten van Parijs, een Walsmedley om dan af te sluiten met Dans je de hele nacht met mij ? Corina kreeg het publiek op haar hand én mocht nadien ook nog lang blijven staan aan haar fanstand om foto's te signeren én om natuurlijk ook eigen merchandising van een handtekening te voorzien. Fans van Corina zullen ongetwijfeld ook aanwezig zijn op vrijdag- 17 en zaterdagavond 18 mei, wanneer ze op het podium staat met Willy Sommers.

(PADI)

Weet je nog niet waar naartoe op vrijdagavond 17 mei ? Welkom in CC Guldenberg in Wevelgem voor optreden Willy Sommers én backing vocals Corina. Tickets : 35 euro. Info en reservatie bij Nancy Lavaert (0472 24 65 11), Rita Vandendriessche (0475 84 39 27) of bij Caroline Vanneste (0486 39 32 11).

Op donderdagnamiddag 16 mei zong ze solo tijdens de gezellige namiddagshow met gratis koffie en pannenkoek in De Kippe in Merkem. De zangeres zingt echter niet alleen solo. Ze is al jaren een veelgevraagde en gewaardeerde backing vocals voor heel wat artiesten, maar in het bijzonder voor Willy Sommers.Op vrijdagavond 17 mei staat ze - samen met Willy Sommers en Het Erfgoed 1981-1991 - op het podium van CC Guldenberg, Acaciastraat 1 in Wevelgem. Op zaterdagavond 18 mei mag ze dichtbij haar woning meezingen met Willy Sommers, want dan staat de lieveling van het Vlaamse publiek met zijn showprogramma De Hits in zaal Skala in Kalken.Corina staat echter ook nog graag alleen of met twee op het podium. Tijdens de jongste opname van Ment TV in Plopsa De Panne stond ze nog op de bühne aan de zijde van Michael Lanzo uit Izegem. Samen brachten ze het nummer Vriendschap voor het Leven.Maar Corina is ook een heel sterke solozangeres én dat bewees ze nog maar eens tijdens haar optreden in De Kippe in Merkem. De zangeres mocht de maandelijkse VBRO Matinee openen en dat deed ze met een Eurovisiesongfestivalmedley. "Met liedjes toen het nog échte liedjes waren", knipoogt ze.Ze zong ook Laatste dans, Allereerste keer, Vreemde vogels, Zaterdag, De weg naar geluk, Wolken verdwijnen, Nachten van Parijs, een Walsmedley om dan af te sluiten met Dans je de hele nacht met mij ? Corina kreeg het publiek op haar hand én mocht nadien ook nog lang blijven staan aan haar fanstand om foto's te signeren én om natuurlijk ook eigen merchandising van een handtekening te voorzien. Fans van Corina zullen ongetwijfeld ook aanwezig zijn op vrijdag- 17 en zaterdagavond 18 mei, wanneer ze op het podium staat met Willy Sommers.(PADI)