Sinds oktober 2014 woont Corina Braemt, samen met echtgenoot Peter Keereman en zoon Robin, in Wetteren. Daarvoor woonde het gezin vele jaren in Zedelgem. In Wetteren beschikt Peter over een heel ruime professionele opnamestudio. Het echtpaar is nog altijd heel blij dat ze deze stap zetten en dat ze West-Vlaanderen inruilden voor Oost-Vlaanderen, alhoewel ze zich thuis voelen in iedere provincie. Op 6 maart jl. trad Corina, samen met Willy Sommers, op in Heist-op-den-Berg. En toen kwam die lockdown. "Dat had ik niet verwacht. Ik zat plots thuis, terwijl ik praktisch iedere dag op de baan ben. Dat was heel moeilijk. Het leek wel alsof ik reeds op pensioen was en dit is nog veel te vroeg. Ik moest mij dus ook aanpassen. Ik begon met een nieuw album uit te werken. Tijdens deze periode heb ik zelf alle teksten geschreven. Ik ben daar toch trots op. Thuis zitten valt mee, maar het wordt tijd dat ik terug kan optreden."

Ook voor Corina valt 2020 niet meer te redden. Er werden reeds ongeveer 80 optredens geannuleerd. "In mijn agenda voor juli staat er op 11 juli een optreden op de Markt in Wetteren ter gelegenheid van de Vlaamse Feestdag en op 15 juli met Willy Sommers in het Studio 100 Pop-Up Theater in Puurs. Dit biedt een beetje troost maar maakt de zomer niet goed. Mocht er geen coronaperiode zijn geweest, dan had ik heel veel opgetreden. Het was mijn drukste jaar ooit. Dit jaar zou ik ook mijn 30-jarige carrière hebben gevierd. Dit is nu uitgesteld. Van een feestjaar is er dus geen sprake. Ik ben wel blij dat ik veel tijd had om mijn nieuw album voor te bereiden."

Corina is dankbaar dat de familie gespaard is gebleven van het coronavirus. "Toch verloor ik spijtig genoeg onverwacht mijn schoonmama in deze periode, maar niet door het coronavirus", besluit Corina, die over de toekomst het volgende zegt : "Ons leven zal veranderen. We zullen meer afstand houden zolang er geen vaccin is. Ik denk dat de schrik erin zit bij de meeste mensen." (PADI)

Sinds oktober 2014 woont Corina Braemt, samen met echtgenoot Peter Keereman en zoon Robin, in Wetteren. Daarvoor woonde het gezin vele jaren in Zedelgem. In Wetteren beschikt Peter over een heel ruime professionele opnamestudio. Het echtpaar is nog altijd heel blij dat ze deze stap zetten en dat ze West-Vlaanderen inruilden voor Oost-Vlaanderen, alhoewel ze zich thuis voelen in iedere provincie. Op 6 maart jl. trad Corina, samen met Willy Sommers, op in Heist-op-den-Berg. En toen kwam die lockdown. "Dat had ik niet verwacht. Ik zat plots thuis, terwijl ik praktisch iedere dag op de baan ben. Dat was heel moeilijk. Het leek wel alsof ik reeds op pensioen was en dit is nog veel te vroeg. Ik moest mij dus ook aanpassen. Ik begon met een nieuw album uit te werken. Tijdens deze periode heb ik zelf alle teksten geschreven. Ik ben daar toch trots op. Thuis zitten valt mee, maar het wordt tijd dat ik terug kan optreden."Ook voor Corina valt 2020 niet meer te redden. Er werden reeds ongeveer 80 optredens geannuleerd. "In mijn agenda voor juli staat er op 11 juli een optreden op de Markt in Wetteren ter gelegenheid van de Vlaamse Feestdag en op 15 juli met Willy Sommers in het Studio 100 Pop-Up Theater in Puurs. Dit biedt een beetje troost maar maakt de zomer niet goed. Mocht er geen coronaperiode zijn geweest, dan had ik heel veel opgetreden. Het was mijn drukste jaar ooit. Dit jaar zou ik ook mijn 30-jarige carrière hebben gevierd. Dit is nu uitgesteld. Van een feestjaar is er dus geen sprake. Ik ben wel blij dat ik veel tijd had om mijn nieuw album voor te bereiden."Corina is dankbaar dat de familie gespaard is gebleven van het coronavirus. "Toch verloor ik spijtig genoeg onverwacht mijn schoonmama in deze periode, maar niet door het coronavirus", besluit Corina, die over de toekomst het volgende zegt : "Ons leven zal veranderen. We zullen meer afstand houden zolang er geen vaccin is. Ik denk dat de schrik erin zit bij de meeste mensen." (PADI)