Niels Destadsbader won dan weer in de categorie 'Solo Man' van Brihang, Roméo Elvis en Zwangere Guy, maar won daarnaast ook de award voor 'Nederlandstalig' van onder andere Clouseau.

Ook Balthazar haalde het in de categorie 'Alternative'. Zij lieten Brutus, Charlotte Adigéry en Portland achter zich. Opvallend is dat Brihang geen enkele MIA naar huis mocht meenemen.

Niels Destadsbader viel opnieuw in de prijzen. © padi

Ook West-Vlaams duo Maarten Devoldere & Jinte Deprez (Balthazar) haalden het in de MIA sector awards als beste auteur / componist van Brihang, Miguel Wiels en Zwangere Guy.

Natuurlijk hebben we dan ook nog de 'Lifetime Achievement Award' die Arno trots in ontvangst mocht nemen, terwijl er video's werden afgespeeld met felicitaties van heel wat bekenden, waaronder zijn zus uit New York en Stromae. (Padi en Gilles)

Ook Balthazar mocht een MIA in ontvangst nemen. © PADI
Niels Destadsbader won dan weer in de categorie 'Solo Man' van Brihang, Roméo Elvis en Zwangere Guy, maar won daarnaast ook de award voor 'Nederlandstalig' van onder andere Clouseau.Ook Balthazar haalde het in de categorie 'Alternative'. Zij lieten Brutus, Charlotte Adigéry en Portland achter zich. Opvallend is dat Brihang geen enkele MIA naar huis mocht meenemen. Ook West-Vlaams duo Maarten Devoldere & Jinte Deprez (Balthazar) haalden het in de MIA sector awards als beste auteur / componist van Brihang, Miguel Wiels en Zwangere Guy. Natuurlijk hebben we dan ook nog de 'Lifetime Achievement Award' die Arno trots in ontvangst mocht nemen, terwijl er video's werden afgespeeld met felicitaties van heel wat bekenden, waaronder zijn zus uit New York en Stromae. (Padi en Gilles)