Met zijn veertienkoppige band - waaronder zes strijkers - wist Alain direct het publiek in te palmen. Het waren dan ook allemaal pareltjes van de helaas veel te vroeg overleden Clo Clo. Samen met zijn vier Des Girls bracht hij de ene na de andere hit : Alexandrie, Alexandra , Comme d'habitude , Le téléphone pleure , Chanson populaire. Ze passeerden allemaal de revue, waarbij menigeen in het publiek meezong.

De zanger zong ook één duet met één van zijn backing vocals. Als laatste bisnummer bracht hij nogmaals Alexandrie, Alexandra, waarna een staande ovatie volgde. Na zijn optreden moest Alain nog lange tijd poseren bij de vele fans, die nog allemaal een foto wilden van de zanger, samen met zijn Des Girls.

© FODI
© FODI

(PADI & Daniël)

Met zijn veertienkoppige band - waaronder zes strijkers - wist Alain direct het publiek in te palmen. Het waren dan ook allemaal pareltjes van de helaas veel te vroeg overleden Clo Clo. Samen met zijn vier Des Girls bracht hij de ene na de andere hit : Alexandrie, Alexandra , Comme d'habitude , Le téléphone pleure , Chanson populaire. Ze passeerden allemaal de revue, waarbij menigeen in het publiek meezong. De zanger zong ook één duet met één van zijn backing vocals. Als laatste bisnummer bracht hij nogmaals Alexandrie, Alexandra, waarna een staande ovatie volgde. Na zijn optreden moest Alain nog lange tijd poseren bij de vele fans, die nog allemaal een foto wilden van de zanger, samen met zijn Des Girls. (PADI & Daniël)