Christoff komt na herstelperiode eerste keer optreden in De Leest in Izegem

© Foto Jens
Redactie KW

Fans van zanger Christoff die voor zondagnamiddag 17 februari een kaartje hebben voor zijn optreden in De Leest in Izegem zullen méér dan gelukkig zijn dat ze hun idool terug zien. Het is immers het allereerste optreden dat Christoff geeft na zijn herstelperiode wegens zijn hartoperatie van begin dit jaar in het UZ in Jette.

De zanger werd toen opgenomen met een lekkende hartklep en onderging een dringende operatie. Natuurlijk moest Christoff (42) het ook enkele weken heel rustig houden. In de voorbije weken kwam hij maar één keer buiten, namelijk om het feest bij te wonen van 30 jaar VTM. Op donderdag 14 februari zijn er opnames van de Duitse Huttenparty met uitzending eind februari én ook daaraan werkt Christoff mee.

Voor de rest hield Christoff zich heel rustig, kwestie van heel snel te genezen. Christoff komt niet alleen naar De Leest in Izegem. Hij brengt ook zus Lindsay mee, die ook al op de affiche stond. Ze brengen hun show Live On Tour en dit ten voordele van Make-A-Wish. Afspraak om 17 uur voor de allereerste show met een sterke hartklep van zanger Christoff en zijn lieve zus Lindsay.

Info of tickets via Marleen Verschuere, 0476 51 02 71.

(PADI)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier