"Het voelt precies aan als mijn eerste schooldag en de bandleden zijn mijn klasgenoten." Tijdens de liedjes door vertelde hij ook over de relatietest met zijn partner tijdens de lockdown, die ze goed hadden doorstaan. Hij bedankte ook de fans voor de vele brieven, bloemen en geschenken die hij in deze lange en vaak ook moeilijke maanden ontving. Christoff begon zijn optreden met het nummer 'Ik ben geboren om van jouw te houden'. Het publiek deed vanaf de eerste noot enthousiast mee. Daarna volgde 'Eenmaal komt voor jou die dag'. Hij sloot af met 'Applaus voor jou'. Tussenin zei hij ook nog dat hij hoopte om zijn goede vriend Jan Smit na zijn ziekte vlug terug te zien. Er is ook goed nieuws voor de fans, want op 2 augustus komt er een nieuwe single uit. Het optreden duurde ongeveer 65 minuten en werd afgesloten met een gigantisch applaus. (PADI)

"Het voelt aan als een eerste schooldag.", PADI/Daniël
"Het voelt aan als een eerste schooldag." © PADI/Daniël

In de komende dagen zijn er nog heel wat grootse optreden van House of Entertainment in het Pop-Up Theater in Puurs. Interesse ? Surf naar www.houseofentertainment.be,www.popupconcerten.be.

© PADI/Daniël
© PADI/Daniël
Een applaus voor het publiek., PADI/Daniël
Een applaus voor het publiek. © PADI/Daniël
West-Vlaamse fans mét mondmasker aan met v.l.n.r. Christophe Acou (De Panne), Anne-Marie Verbeke (Brugge), Lucrése Demasure (Izegem) en Filip Johan (Brugge)., PADI/Daniël
West-Vlaamse fans mét mondmasker aan met v.l.n.r. Christophe Acou (De Panne), Anne-Marie Verbeke (Brugge), Lucrése Demasure (Izegem) en Filip Johan (Brugge). © PADI/Daniël
Fans uit Antwerpen, Mechelen en Berlaar., PADI/Daniël
Fans uit Antwerpen, Mechelen en Berlaar. © PADI/Daniël
Een groep fans uit Lievegem, het vroegere Waarschoot., PADI/Daniël
Een groep fans uit Lievegem, het vroegere Waarschoot. © PADI/Daniël
"Het voelt precies aan als mijn eerste schooldag en de bandleden zijn mijn klasgenoten." Tijdens de liedjes door vertelde hij ook over de relatietest met zijn partner tijdens de lockdown, die ze goed hadden doorstaan. Hij bedankte ook de fans voor de vele brieven, bloemen en geschenken die hij in deze lange en vaak ook moeilijke maanden ontving. Christoff begon zijn optreden met het nummer 'Ik ben geboren om van jouw te houden'. Het publiek deed vanaf de eerste noot enthousiast mee. Daarna volgde 'Eenmaal komt voor jou die dag'. Hij sloot af met 'Applaus voor jou'. Tussenin zei hij ook nog dat hij hoopte om zijn goede vriend Jan Smit na zijn ziekte vlug terug te zien. Er is ook goed nieuws voor de fans, want op 2 augustus komt er een nieuwe single uit. Het optreden duurde ongeveer 65 minuten en werd afgesloten met een gigantisch applaus. (PADI)In de komende dagen zijn er nog heel wat grootse optreden van House of Entertainment in het Pop-Up Theater in Puurs. Interesse ? Surf naar www.houseofentertainment.be,www.popupconcerten.be.