Na het nummer Eenmaal komt die dag vroeg Christoff aan het publiek: "Mag ik heel even van dit moment genieten?" Christoff keek rond in de imposante zaal vol enthousiaste mensen en zei dan verder: "Ik kom altijd graag terug van Duitsland om hier bij jullie te kunnen zijn. Iedereen kan de top bereiken. Het is echter veel moeilijker om aan de top te blijven staan. Ik slaag daar nog in, dankzij jullie allemaal."

Een fan gaf een bloem aan de jarige Christoff. © FODI

Christoff zong de ene na de andere hit. Hij moest zelden alleen zingen, want zijn enthousiast publiek zong uitbundig mee. Op een bepaald moment vroeg hij om de lichten op het podium te doven en de lichtjes van de gsm naar boven te steken, waarna Een ster weerklonk. Dat was een kippenvelmoment. De zanger uit Wetteren bracht ook een ode aan zijn overleden collega Paul Severs. Hij zong een medley met o.a. Ik ben verliefd/Oh little darling, Geen wonder dat ik ween/zeg eens meisje....

De gsm's werden bovengehaald. © FODI

Christoff bleef maar zijn populaire nummers brengen, zoals Onder de toren, Mijn nummer één, Duizend sterrenhotel.. Hij zei: "Voelen jullie het ook? Ja, we zitten op dezelfde golflengte, want vanavond gaat het gebeuren."

Ook dat is één van zijn populaire songs. De aanwezigen kregen ook nog een Duitse medley te horen. Natuurlijk mocht een polonaise niet ontbreken en dat gebeurde ook in Kursaal Oostende. Zijn bisnummer was Sweet Caroline. Op zaterdag 18 juli 2020 is Christoff terug present met een verjaardagsconcert in Kursaal Oostende. Aanvang concert om 20.30 uur. Info en ticket : 0479 31 84 55 - https://www.concertevents.be/.

Er was niet enkel veel vuurwerk, maar ook slingers werden in de lucht geschoten. © FODI

(PADI & Jens)

Na het nummer Eenmaal komt die dag vroeg Christoff aan het publiek: "Mag ik heel even van dit moment genieten?" Christoff keek rond in de imposante zaal vol enthousiaste mensen en zei dan verder: "Ik kom altijd graag terug van Duitsland om hier bij jullie te kunnen zijn. Iedereen kan de top bereiken. Het is echter veel moeilijker om aan de top te blijven staan. Ik slaag daar nog in, dankzij jullie allemaal."Christoff zong de ene na de andere hit. Hij moest zelden alleen zingen, want zijn enthousiast publiek zong uitbundig mee. Op een bepaald moment vroeg hij om de lichten op het podium te doven en de lichtjes van de gsm naar boven te steken, waarna Een ster weerklonk. Dat was een kippenvelmoment. De zanger uit Wetteren bracht ook een ode aan zijn overleden collega Paul Severs. Hij zong een medley met o.a. Ik ben verliefd/Oh little darling, Geen wonder dat ik ween/zeg eens meisje....Christoff bleef maar zijn populaire nummers brengen, zoals Onder de toren, Mijn nummer één, Duizend sterrenhotel.. Hij zei: "Voelen jullie het ook? Ja, we zitten op dezelfde golflengte, want vanavond gaat het gebeuren."Ook dat is één van zijn populaire songs. De aanwezigen kregen ook nog een Duitse medley te horen. Natuurlijk mocht een polonaise niet ontbreken en dat gebeurde ook in Kursaal Oostende. Zijn bisnummer was Sweet Caroline. Op zaterdag 18 juli 2020 is Christoff terug present met een verjaardagsconcert in Kursaal Oostende. Aanvang concert om 20.30 uur. Info en ticket : 0479 31 84 55 - https://www.concertevents.be/.(PADI & Jens)