Ze krijgen een rouwprentje mee en ze krijgen ook de kans om een bloem te leggen. Van 10 tot 11.30 uur kunnen genodigden een laatste groep brengen in de basiliek. De kerkelijke plechtigheid begint om 11.30 uur en duurt één uur. Er zal een groot scherm staan op het Possozplein in Halle.

Tijdens de show van Christoff in De Spil in Roeselare stond ook hij stil bij Paul Severs, die na een val in het ziekenhuis belandde en daar overleed. Christoff zei tot de aanwezigen : "Iedereen in Vlaanderen kent Paul Severs. Een charmante man die altijd goedlachs was, die altijd vrolijk was, die voor zijn vak leefde én die een voorbeeld was voor velen, vooral voor wie nog maar begon in de showbizz. Hij leefde voor zijn publiek, hij hield van zijn publiek tot zijn laatste snik. Ik vind met recht en reden, en uit respect voor hem, dat ik aan hem laat zien én zeker laat horen dat we hem nooit zullen vergeten. Als je mij toelaat, dan vind ik dat we die Ster aan hem moeten geven als blijk van waardering voor àlles wat hij betekende in de Vlaamse showbizz." Het publiek applaudisseerde luid, waarna Christoff zijn bekend nummer Een ster speciaal opdroeg aan de overleden lieveling van het Vlaamse lied Paul Severs.

(PADI & Jens)

Ze krijgen een rouwprentje mee en ze krijgen ook de kans om een bloem te leggen. Van 10 tot 11.30 uur kunnen genodigden een laatste groep brengen in de basiliek. De kerkelijke plechtigheid begint om 11.30 uur en duurt één uur. Er zal een groot scherm staan op het Possozplein in Halle.Tijdens de show van Christoff in De Spil in Roeselare stond ook hij stil bij Paul Severs, die na een val in het ziekenhuis belandde en daar overleed. Christoff zei tot de aanwezigen : "Iedereen in Vlaanderen kent Paul Severs. Een charmante man die altijd goedlachs was, die altijd vrolijk was, die voor zijn vak leefde én die een voorbeeld was voor velen, vooral voor wie nog maar begon in de showbizz. Hij leefde voor zijn publiek, hij hield van zijn publiek tot zijn laatste snik. Ik vind met recht en reden, en uit respect voor hem, dat ik aan hem laat zien én zeker laat horen dat we hem nooit zullen vergeten. Als je mij toelaat, dan vind ik dat we die Ster aan hem moeten geven als blijk van waardering voor àlles wat hij betekende in de Vlaamse showbizz." Het publiek applaudisseerde luid, waarna Christoff zijn bekend nummer Een ster speciaal opdroeg aan de overleden lieveling van het Vlaamse lied Paul Severs. (PADI & Jens)