Al sinds vele jaren is Chris Reilhof - die lang in Izegem woonde - een vaste waarde in de Vlaamse Showbizz. Het ziet er naar uit dat dit verder zal bestendigd worden. Hij wil dit jaar immers drie singles uitbrengen en ook nog werk maken van een nieuw album. Sinds enkele maanden baat Chris de zaak De Wante in Ingelmunster uit. Dat zorgde voor een andere wending in zijn leven en gaf zijn carrière ook een nieuw elan. Behalve zijn optredens overal ten lande staat hij ook regelmatig op het podium van zijn eigen zaak, waar hij eveneens heel wat andere artiesten laat optreden. Met een capaciteit van 250 personen is deze zaal perfect geschikt voor organisaties van andere artiesten en verenigingen. Iedere zondag is er ook een dansnamiddag, waar koppels elkaar leren kennen bij een drankje en een dansje. Dit jaar organiseert Chris de tweede uitgave van De Wante Trofee, waar nieuw talent de kans krijgt om zich te bewijzen. Wie het wenst, kan zich nu al inschrijven op 0498 10 71 34. Op zaterdag 7 maart organiseert hij vanaf 19.30 uur een lenteshow in Feestzaal De Wante, Gentstraat 288 in Ingelmunster met optredens van Phil Kevin, Leah Bien, Schila, Tina Rosita en natuurlijk ook Chris Reilhof. De deuren openen om 18 uur. Eén kaart in voorverkoop kost 10 euro, aan de deur 12 euro. Reservatie : 0498 10 71 34.

Ondertussen worden alle registers open getrokken voor de lancering van de nieuwe single 'De taal van je hart', die wordt uitgegeven door D & V en als download en streaming verkrijgbaar is bij alle gekende portals. (PADI)

Al sinds vele jaren is Chris Reilhof - die lang in Izegem woonde - een vaste waarde in de Vlaamse Showbizz. Het ziet er naar uit dat dit verder zal bestendigd worden. Hij wil dit jaar immers drie singles uitbrengen en ook nog werk maken van een nieuw album. Sinds enkele maanden baat Chris de zaak De Wante in Ingelmunster uit. Dat zorgde voor een andere wending in zijn leven en gaf zijn carrière ook een nieuw elan. Behalve zijn optredens overal ten lande staat hij ook regelmatig op het podium van zijn eigen zaak, waar hij eveneens heel wat andere artiesten laat optreden. Met een capaciteit van 250 personen is deze zaal perfect geschikt voor organisaties van andere artiesten en verenigingen. Iedere zondag is er ook een dansnamiddag, waar koppels elkaar leren kennen bij een drankje en een dansje. Dit jaar organiseert Chris de tweede uitgave van De Wante Trofee, waar nieuw talent de kans krijgt om zich te bewijzen. Wie het wenst, kan zich nu al inschrijven op 0498 10 71 34. Op zaterdag 7 maart organiseert hij vanaf 19.30 uur een lenteshow in Feestzaal De Wante, Gentstraat 288 in Ingelmunster met optredens van Phil Kevin, Leah Bien, Schila, Tina Rosita en natuurlijk ook Chris Reilhof. De deuren openen om 18 uur. Eén kaart in voorverkoop kost 10 euro, aan de deur 12 euro. Reservatie : 0498 10 71 34.Ondertussen worden alle registers open getrokken voor de lancering van de nieuwe single 'De taal van je hart', die wordt uitgegeven door D & V en als download en streaming verkrijgbaar is bij alle gekende portals. (PADI)