Al sinds vele jaren is Chris Reilhof - die lang in Izegem woonde - een vaste waarde in de Vlaamse Showbizz. Het ziet er naar uit dat dit verder zal bestendigd worden. Hij wil dit jaar immers drie singles uitbrengen en ook nog werk maken van een nieuw album. Sinds één jaar baat Chris de zaak De Wante in Ingelmunster uit. Dat zorgde voor een andere wending in zijn leven en gaf zijn carrière ook een nieuw elan. Behalve zijn optredens overal ten lande staat hij ook regelmatig op het podium van zijn eigen zaak, waar hij eveneens heel wat andere artiesten laat optreden. Met een capaciteit van 250 personen is deze zaal perfect geschikt voor organisaties van andere artiesten en verenigingen.

In maart bracht Chris de single 'De taal van je hart' uit. Nu is Chris er terug met een nieuwe single. Op dit moment moeten veel mensen hun vakantie naar Zuiderse oorden annuleren. Maar met de nieuwste single van Chris Reilhof kunnen zij dit alvast voor een groot stuk compenseren en zich meteen in zuiderse sferen voelen. "Onder de palmen van Santa Lucia' is de veelzeggende titel van een echte vakantieschlager, die Chris weer in zijn herkenbare stijl tot een topnummer optilt. Deze single is verschenen bij D & V. (PADI)

Al sinds vele jaren is Chris Reilhof - die lang in Izegem woonde - een vaste waarde in de Vlaamse Showbizz. Het ziet er naar uit dat dit verder zal bestendigd worden. Hij wil dit jaar immers drie singles uitbrengen en ook nog werk maken van een nieuw album. Sinds één jaar baat Chris de zaak De Wante in Ingelmunster uit. Dat zorgde voor een andere wending in zijn leven en gaf zijn carrière ook een nieuw elan. Behalve zijn optredens overal ten lande staat hij ook regelmatig op het podium van zijn eigen zaak, waar hij eveneens heel wat andere artiesten laat optreden. Met een capaciteit van 250 personen is deze zaal perfect geschikt voor organisaties van andere artiesten en verenigingen.In maart bracht Chris de single 'De taal van je hart' uit. Nu is Chris er terug met een nieuwe single. Op dit moment moeten veel mensen hun vakantie naar Zuiderse oorden annuleren. Maar met de nieuwste single van Chris Reilhof kunnen zij dit alvast voor een groot stuk compenseren en zich meteen in zuiderse sferen voelen. "Onder de palmen van Santa Lucia' is de veelzeggende titel van een echte vakantieschlager, die Chris weer in zijn herkenbare stijl tot een topnummer optilt. Deze single is verschenen bij D & V. (PADI)