Cast van ‘t Groot Lot gaat op inlevingsstage tot 15 november

© (Foto FODI)
Patrick Depypere
Patrick Depypere Medewerker KW

Sinds maandag 15 oktober zetten de acteurs Dirk Van Vooren, Jasmine Jaspers, Christophe Stienlet, Joyce De Troch, David Michiels, Frank Hofmans, Ludo Hellinx en Peter Van Asbroeck hun beste beentje voor tijdens de repetities van alweer een schitterende komedie van de hand van Ray Cooney: ‘t Groot Lot.

Producent Theatertainment bereidt samen met deze topcast o.l.v. regisseur Dirk Lavrysen inderdaad een schitterende komedie voor, die helemaal past in het humoristische repertoire van het succesvolle theatergezelschap De Komedie Compagnie.

Cast van 't Groot Lot gaat op inlevingsstage tot 15 november

Op dinsdag 22 oktober trokken de volledige cast samen naar ‘t Kasteel van Wissekerke, dit op een extravagante manier… De cast mocht immers voor één keer ondervinden hoe het leven er zou kunnen uitzien wanneer je een grote smak geld wint. Limo noch helikopter werden geschuwd en de acteurs gooiden ook letterlijk met het geld in het rond. Kortom, deze cast gaat geen enkele uitdaging uit de weg. ‘t Groot Lot is vier weken lang te zien in Theater Elckerlyc, tot en met 8 december 2019.

Cast van 't Groot Lot gaat op inlevingsstage tot 15 november

Cast van 't Groot Lot gaat op inlevingsstage tot 15 november

‘t Groot Lot : vanaf 15 november tot en met 8 december, voorstellingen om 20.30 of om 15 uur. Locatie : Theater Elckerlyc, Frankrijklei 85-87 in Antwerpen. Info en tickets : www.elckerlyc.be, 070 691 002 (max. 0,30 euro/minuut)

(PADI/Bjorn & Rita)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier