Het album werd ingezongen door het koor dat ook in de serie te zien is. Op de cd komen de nummers uit de reeks in verschillende versies aan bod. Wat ook leuk is voor de iets oudere fans is dat het allemaal bekende Studio 100-nummers zijn, die in een Engelstalig jasje werden gestopt. Voor degene die er niet genoeg van krijgen, staan er ook nog bonussen op het album. Er staan namelijk karaoke versies op de cd, waardoor de kinderen zelf de liedjes volledig kunnen meebrullen.

En dan de reeks : Het verhaal gaat over een stoere bokser Noah De Smidt die zijn tweelingzus Bo op een mysterieuze manier ziet verdwijnen. Hij lijkt de enige te zijn die zich Bo nog herinnert, maar dat is buiten Sam gerekend; een jonge DJ die ook in boksclub Campus B vertoeft, maar niet bepaald Noah's beste vriend is. Samen gaan de twee op zoek naar het uitgewiste meisje. Hun zoektocht leidt naar het theater van de rivaliserende familie Vincke en de jongens kunnen dus niet anders dan het koor te infiltreren. En dat is slechts een topje van de ijsberg.

De kinderen konden het ook zelf opnemen tegen de cast, Mervyn
De kinderen konden het ook zelf opnemen tegen de cast © Mervyn

Tijdens de voorstelling bij Studio 100 konden de aanwezige kinderen eens proeven hoe het voelde om als een echte bokser te boksen en hoe ze een echte koorzanger(es) moeten worden. Bij het boksen kregen ze de hulp van de castleden Noah en Sam en ook in het bijzonder van Marie Verhulst. Bij het zingen hielpen ook twee andere castleden, namelijk Louise en Emelie. De aanwezige kinderen genoten van alle aandacht van hun nieuwe idolen. Het was voor de kids een dag om nooit meer te vergeten.

© Mervyn

(PADI & Mervyn)

Het album werd ingezongen door het koor dat ook in de serie te zien is. Op de cd komen de nummers uit de reeks in verschillende versies aan bod. Wat ook leuk is voor de iets oudere fans is dat het allemaal bekende Studio 100-nummers zijn, die in een Engelstalig jasje werden gestopt. Voor degene die er niet genoeg van krijgen, staan er ook nog bonussen op het album. Er staan namelijk karaoke versies op de cd, waardoor de kinderen zelf de liedjes volledig kunnen meebrullen.En dan de reeks : Het verhaal gaat over een stoere bokser Noah De Smidt die zijn tweelingzus Bo op een mysterieuze manier ziet verdwijnen. Hij lijkt de enige te zijn die zich Bo nog herinnert, maar dat is buiten Sam gerekend; een jonge DJ die ook in boksclub Campus B vertoeft, maar niet bepaald Noah's beste vriend is. Samen gaan de twee op zoek naar het uitgewiste meisje. Hun zoektocht leidt naar het theater van de rivaliserende familie Vincke en de jongens kunnen dus niet anders dan het koor te infiltreren. En dat is slechts een topje van de ijsberg.Tijdens de voorstelling bij Studio 100 konden de aanwezige kinderen eens proeven hoe het voelde om als een echte bokser te boksen en hoe ze een echte koorzanger(es) moeten worden. Bij het boksen kregen ze de hulp van de castleden Noah en Sam en ook in het bijzonder van Marie Verhulst. Bij het zingen hielpen ook twee andere castleden, namelijk Louise en Emelie. De aanwezige kinderen genoten van alle aandacht van hun nieuwe idolen. Het was voor de kids een dag om nooit meer te vergeten. (PADI & Mervyn)