Hun voorstellingen lokken tal van bezoekers in binnen-en buitenland. Zowat elke stad of gemeente met een zaal heeft al mogen kennismaken met het muzikale trio. Naast hun enorm straffe show zorgden ook enkele belangrijke overwinningen mee voor het succes. Zo wonnen ze het Utrechts Cabaretfestival en werden ze 'Vlaams kampioen straatmuzikant'. En nu is er dus 'Pink een oogske', een fijn liedje van eigen hand dat een vrolijke blik werpt op een sympathieke post-corona begroetingsmogelijkheid.

"Als muzikanten wilden we onze shows extra kleur geven met leuke, zelfgeschreven liedjes. We vonden het nu tijd om eens een nummer uit te brengen en te delen met de rest van de wereld. Deze dagen hoor je heel wat nummers die geschreven werden rond het thema van Corona. Dat van ons is toch een tikkeltje anders. We mogen elkaar niet meer omhelzen of een handdruk geven. Ook na deze crisis, zullen mensen beter opletten hoe ze iemand gaan begroeten. Daarom willen we 'Pink een oogske' introduceren. Met dit lied roepen we iedereen op om elkaar in de toekomst te begroeten met een knipoog. Door elkaar een knipoog te geven, begroeten we elkaar op een compleet veilige manier. Een oogske pinken kan op heel wat manieren, heel zakelijk of juist heel sensueel, zoals we ook beschrijven in het nummer", zegt Erik Walckiers met de lach. (PADI)

'Pink een oogske', de nieuwe single van Blafwaf, kan je beluisteren op alle grote streamingplatformen.

Hun voorstellingen lokken tal van bezoekers in binnen-en buitenland. Zowat elke stad of gemeente met een zaal heeft al mogen kennismaken met het muzikale trio. Naast hun enorm straffe show zorgden ook enkele belangrijke overwinningen mee voor het succes. Zo wonnen ze het Utrechts Cabaretfestival en werden ze 'Vlaams kampioen straatmuzikant'. En nu is er dus 'Pink een oogske', een fijn liedje van eigen hand dat een vrolijke blik werpt op een sympathieke post-corona begroetingsmogelijkheid."Als muzikanten wilden we onze shows extra kleur geven met leuke, zelfgeschreven liedjes. We vonden het nu tijd om eens een nummer uit te brengen en te delen met de rest van de wereld. Deze dagen hoor je heel wat nummers die geschreven werden rond het thema van Corona. Dat van ons is toch een tikkeltje anders. We mogen elkaar niet meer omhelzen of een handdruk geven. Ook na deze crisis, zullen mensen beter opletten hoe ze iemand gaan begroeten. Daarom willen we 'Pink een oogske' introduceren. Met dit lied roepen we iedereen op om elkaar in de toekomst te begroeten met een knipoog. Door elkaar een knipoog te geven, begroeten we elkaar op een compleet veilige manier. Een oogske pinken kan op heel wat manieren, heel zakelijk of juist heel sensueel, zoals we ook beschrijven in het nummer", zegt Erik Walckiers met de lach. (PADI)'Pink een oogske', de nieuwe single van Blafwaf, kan je beluisteren op alle grote streamingplatformen.