Mevrouw Baeyens is al fan van de muziek van Elvis Presley sinds haar kinderjaren. "Mijn papa was fan, maar ook de poetsvrouw. Zij zette zelfs iedere keer muziek van Elvis op tijdens het poetsen. Zo ken ik bijna alle liedjes en werd ik ook fan. Mijn favoriete nummers zijn Suspicious Minds en Love Me Tender", zegt mevrouw Baeyens. Nadien informeerden we wat ze van de show vond : "Ik vond die goed. Er zat schwung in. Een kippenvelmoment kwam er toen Elvis Can't Help Falling In Love zong."

Lee Memphis King, Europa's meest succesvolle Elvis Presley Tribute artiest creëert de essentie van The King met een combinatie van nauwkeurige zang en een ongelooflijke passie in iedere voorstelling van One Night Of Elvis. Dit lazen we toch in een persnota die we onder ogen kregen. Van de ruim 1.200 aanwezigen waren er toch veel die er na de show een ander gedacht op nahielden. Er was ambiance, er werd meegezongen, er was sfeer, maar toch niet evenveel zoals we vorig jaar de show The Elvis Concert beleefden. Toen was dat een Elvis-feest van 't begin tot 't einde. In Kursaal Oostende duurde het heel lang vooraleer Elvis het publiek mee kreeg.

© PADI

Het was even voor 22 uur en we zagen nog geen enkele aanwezige rechtstaan. Exact om 22.10 uur - of bijna op het einde van de show - stonden er twee mensen recht om te applaudisseren. Elvis zong ook geen bisnummer. De lichten in de zaal sloegen direct aan en 't was voorbij. Niet alle aanwezigen gingen met een goed gevoel naar huis terug. "Niet zo goed, deze avond zo stijf"', lazen we in een messenger die we van een bezoekster ontvingen op onze gsm. "Vorig jaar was die andere show met die andere Elvis veel beter", kregen we te horen net toen we Kursaal Oostende verlieten. Om maar te zeggen : de ene is de andere Elvis niet.

(PADI)

Mevrouw Baeyens is al fan van de muziek van Elvis Presley sinds haar kinderjaren. "Mijn papa was fan, maar ook de poetsvrouw. Zij zette zelfs iedere keer muziek van Elvis op tijdens het poetsen. Zo ken ik bijna alle liedjes en werd ik ook fan. Mijn favoriete nummers zijn Suspicious Minds en Love Me Tender", zegt mevrouw Baeyens. Nadien informeerden we wat ze van de show vond : "Ik vond die goed. Er zat schwung in. Een kippenvelmoment kwam er toen Elvis Can't Help Falling In Love zong."Lee Memphis King, Europa's meest succesvolle Elvis Presley Tribute artiest creëert de essentie van The King met een combinatie van nauwkeurige zang en een ongelooflijke passie in iedere voorstelling van One Night Of Elvis. Dit lazen we toch in een persnota die we onder ogen kregen. Van de ruim 1.200 aanwezigen waren er toch veel die er na de show een ander gedacht op nahielden. Er was ambiance, er werd meegezongen, er was sfeer, maar toch niet evenveel zoals we vorig jaar de show The Elvis Concert beleefden. Toen was dat een Elvis-feest van 't begin tot 't einde. In Kursaal Oostende duurde het heel lang vooraleer Elvis het publiek mee kreeg.Het was even voor 22 uur en we zagen nog geen enkele aanwezige rechtstaan. Exact om 22.10 uur - of bijna op het einde van de show - stonden er twee mensen recht om te applaudisseren. Elvis zong ook geen bisnummer. De lichten in de zaal sloegen direct aan en 't was voorbij. Niet alle aanwezigen gingen met een goed gevoel naar huis terug. "Niet zo goed, deze avond zo stijf"', lazen we in een messenger die we van een bezoekster ontvingen op onze gsm. "Vorig jaar was die andere show met die andere Elvis veel beter", kregen we te horen net toen we Kursaal Oostende verlieten. Om maar te zeggen : de ene is de andere Elvis niet.(PADI)