BSO Producties brengt musical ‘Bonnie & Clyde’ in scène met Charlotte Campion en Juan Gerlo

De cast.
Patrick Depypere
Patrick Depypere Medewerker KW

Sinds het voorbije weekend is de voorstelling Bonnie & Clyde te zien in het Zuiderpershuis in Antwerpen. Deze musical met een negenkoppige liveband ging feestelijk in première op zaterdagavond onder ruime belangstelling van genodigden. Charlotte Campion en Juan Gerlo spelen de hoofdrollen in het gezelschap van een 30-koppig ensemble.

Wanneer Bonnie & Clyde elkaar leren kennen, wordt hun wederzijds verlangen naar opwinding en beroemdheid snel duidelijk. Hun roekeloze avonturen in de zoektocht naar een beter leven verandert hun spannend avontuur al snel in een nachtmerrie voor henzelf en al hun vrienden. De wet driegt hen in te halen, waardoor ze de dupe dreigen te worden van hun eigen ambitie. Via moord en overvallen proberen ze het hoofd boven water te houden, terwijl de wet hen toch vlug dreigt in te halen. Hoe bekender ze worden, hoe dichter hun dood lijkt te komen…

BSO Producties brengt musical 'Bonnie & Clyde' in scène met Charlotte Campion en Juan Gerlo
© PADI & Rita

BSO Producties brengt musical 'Bonnie & Clyde' in scène met Charlotte Campion en Juan Gerlo
© PADI & Rita

(PADI)

Praktische info : te zien tot zondag 6 oktober om 15 uur in het Zuiderpershuis in Antwerpen. Tickets : 38 (VIP), 32, 29 en 25 euro. www.bso-producties.be.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier