Wanneer Bonnie & Clyde elkaar leren kennen, wordt hun wederzijds verlangen naar opwinding en beroemdheid snel duidelijk. Hun roekeloze avonturen in de zoektocht naar een beter leven verandert hun spannend avontuur al snel in een nachtmerrie voor henzelf en al hun vrienden. De wet driegt hen in te halen, waardoor ze de dupe dreigen te worden van hun eigen ambitie. Via moord en overvallen proberen ze het hoofd boven water te houden, terwijl de wet hen toch vlug dreigt in te halen. Hoe bekender ze worden, hoe dichter hun dood lijkt te komen...

© PADI & Rita
© PADI & Rita

(PADI)

Praktische info : te zien tot zondag 6 oktober om 15 uur in het Zuiderpershuis in Antwerpen. Tickets : 38 (VIP), 32, 29 en 25 euro. www.bso-producties.be.

Wanneer Bonnie & Clyde elkaar leren kennen, wordt hun wederzijds verlangen naar opwinding en beroemdheid snel duidelijk. Hun roekeloze avonturen in de zoektocht naar een beter leven verandert hun spannend avontuur al snel in een nachtmerrie voor henzelf en al hun vrienden. De wet driegt hen in te halen, waardoor ze de dupe dreigen te worden van hun eigen ambitie. Via moord en overvallen proberen ze het hoofd boven water te houden, terwijl de wet hen toch vlug dreigt in te halen. Hoe bekender ze worden, hoe dichter hun dood lijkt te komen...(PADI)