Bouzzy debuteert met ‘Je t’aime’ bij Top Notch

Patrick Depypere
Patrick Depypere Medewerker KW

Nog geen jaar geleden kwam Bouzzy voor het eerst in aanraking met hiphop. Dat ging niet onopgemerkt voorbij. Zijn single Splash van zijn gelijknamige EP kwam meteen in rotatie binnen bij Studio Brussel. Zo loste de Mechelaar met Marokkaanse roots de verwachtingen meer dan ooit in. Op vrijdag 11 mei jl. kwam zijn nieuwe single Je t’aime uit, geproduceerd door Fraasie.

In het lokale jeugdcentrum van Mechelen – genaamd ROJM – werd het talent van Bouzzy voor het eerst opgemerkt door het collectief van ZwartWerk. Even later werd hij geselecteerd voor De Nieuwe Lichting van Studio Brussel. Ondertussen is hij getekend bij het managementbureau NAMAM, die ook het management doen voor Lil Kleine.

Met zijn soepele flow en unieke latin sound laat Bouzzy een frisse wind waaien door de Vlaamse hiphopscene en is de Vlaamse rap verzekerd. Je t’aime is geproduceerd door Fraasie, die ook verantwoordelijk was voor Slapend Rijk van Boef en Sevn Alias. De videoclip van Je t’aime werd opgenomen in Mallorca. De clip werd gedraaid door Framez, die video’s maakt voor alle grote Nederlandse artiesten waaronder Ronnie Flex en Bizzey.

(PADI)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier