Vijf straffe stemmen uit alle hoeken van Vlaanderen. Dit is een nieuwe band, zoals er nog geen bestaat in Vlaanderen. Op dinsdag 20 augustus jl. zag BOBBY het levenslicht en sindsdien kan je de groep volgen op @bobbymusic_official. Hun allereerste single was Hey Don't You Know, een Engelstalige popsong die je niet meer uit het hoofd kreeg. Ze zingen over een liefde, die in je lijf kruipt en die je niet meer loslaat. Head first de muziekwereld ingedoken, hebben ze met hun 10.000 verse volgers niet in het zand gebeten.

Natuurlijk mocht een tweede single niet ontbreken. BOBBY vraagt: Sing Our Song! Met een enthousiaste BOBETTE-clan achter zich vragen ze inderdaad aan de rest van de wereld: Sing Our Song. En wees gerust: je zal meezingen ! BOBBY zingt vol overgave over een kleurrijke wereld. Eentje waar zij in willen leven, eentje waar zij voor zingen.

(PADI)

Vijf straffe stemmen uit alle hoeken van Vlaanderen. Dit is een nieuwe band, zoals er nog geen bestaat in Vlaanderen. Op dinsdag 20 augustus jl. zag BOBBY het levenslicht en sindsdien kan je de groep volgen op @bobbymusic_official. Hun allereerste single was Hey Don't You Know, een Engelstalige popsong die je niet meer uit het hoofd kreeg. Ze zingen over een liefde, die in je lijf kruipt en die je niet meer loslaat. Head first de muziekwereld ingedoken, hebben ze met hun 10.000 verse volgers niet in het zand gebeten.Natuurlijk mocht een tweede single niet ontbreken. BOBBY vraagt: Sing Our Song! Met een enthousiaste BOBETTE-clan achter zich vragen ze inderdaad aan de rest van de wereld: Sing Our Song. En wees gerust: je zal meezingen ! BOBBY zingt vol overgave over een kleurrijke wereld. Eentje waar zij in willen leven, eentje waar zij voor zingen.(PADI)