Na de geslaagde Fluoflitsfuif van vorig jaar presenteerde de jeugdraad dit jaar BlitZ, de popkidsgroep die bestaat uit Jens Declerck uit Meulebeke en Pieterjan Beheydt uit Otegem. Laatstgenoemde is geen onbekende voor Avelgem, want Pieterjan werkt daar als jeugdconsulent.

BlitZ bracht een muzikale en interactieve kindershow, waar meezingen en meedansen centraal staan. Met leuke en gekende nummers zoals Doe De Dabidee en Coco Caramba bouwden ze een te gek feestje. Heel wat kinderen tussen 5 en 12 jaar tekenden present, waaronder de Chiro van Avelgem. Samen met de ouders die nadien konden genieten van een drankje, liep Spikkerelle lekker vol.

Alle kinderen hebben genoten, meegedanst en meegezongen. Voor BlitZ was dat hun eerste optreden van 2019. Er werd ook een speciaal promofilmpje voor 2019 opgenomen. Jens en Pieterjan zitten vol nieuwe plannen voor dit jaar, waaronder een nieuwe single die er in maart aankomt.

(PADI - Foto's Jens)

Na de geslaagde Fluoflitsfuif van vorig jaar presenteerde de jeugdraad dit jaar BlitZ, de popkidsgroep die bestaat uit Jens Declerck uit Meulebeke en Pieterjan Beheydt uit Otegem. Laatstgenoemde is geen onbekende voor Avelgem, want Pieterjan werkt daar als jeugdconsulent.BlitZ bracht een muzikale en interactieve kindershow, waar meezingen en meedansen centraal staan. Met leuke en gekende nummers zoals Doe De Dabidee en Coco Caramba bouwden ze een te gek feestje. Heel wat kinderen tussen 5 en 12 jaar tekenden present, waaronder de Chiro van Avelgem. Samen met de ouders die nadien konden genieten van een drankje, liep Spikkerelle lekker vol.Alle kinderen hebben genoten, meegedanst en meegezongen. Voor BlitZ was dat hun eerste optreden van 2019. Er werd ook een speciaal promofilmpje voor 2019 opgenomen. Jens en Pieterjan zitten vol nieuwe plannen voor dit jaar, waaronder een nieuwe single die er in maart aankomt.(PADI - Foto's Jens)