Deze traditie houden ze ook dit jaar in ere. Coco Caramba is een aanstekelijk, vrolijk en meezingbaar nummer waarin de jongens een wereldreis maken van Tokio tot Chili met één duidelijke boodschap : Alle landen ter wereld dansen samen dezelfde dans, namelijk de Coco Caramba.

Dit mag je ook letterlijk nemen in de nieuwe videoclip van het duo. Het is een kleurrijke en grappige clip geworden, waarin het vrolijke duo van het ene naar het andere land danst. Volgens BlitZ wordt Coco Caramba dé nieuwe zomerdans van 2018. Net als vorig jaar danst BlitZ, samen met alle Vlaamse basisscholen, het schooljaar uit. Deze actie kende in 2017 een ongelooflijk succes, waarbij meer dan 30.000 kinderen op hetzelfde moment het schooljaar al dansend afsloten. Dit jaar willen Pieterjan en Jens het nog beter doen.

(PADI)

Coco Caramba is vanaf heden beschikbaar op iTunes, GooglePlay en de diverse streamingdiensten.

Deze traditie houden ze ook dit jaar in ere. Coco Caramba is een aanstekelijk, vrolijk en meezingbaar nummer waarin de jongens een wereldreis maken van Tokio tot Chili met één duidelijke boodschap : Alle landen ter wereld dansen samen dezelfde dans, namelijk de Coco Caramba. Dit mag je ook letterlijk nemen in de nieuwe videoclip van het duo. Het is een kleurrijke en grappige clip geworden, waarin het vrolijke duo van het ene naar het andere land danst. Volgens BlitZ wordt Coco Caramba dé nieuwe zomerdans van 2018. Net als vorig jaar danst BlitZ, samen met alle Vlaamse basisscholen, het schooljaar uit. Deze actie kende in 2017 een ongelooflijk succes, waarbij meer dan 30.000 kinderen op hetzelfde moment het schooljaar al dansend afsloten. Dit jaar willen Pieterjan en Jens het nog beter doen. (PADI)Coco Caramba is vanaf heden beschikbaar op iTunes, GooglePlay en de diverse streamingdiensten.