Kent Bianca Het Fakkeltheater goed? In Antwerpen is Het Fakkeltheater toch erg belangrijk. Het is een locatie die al heel lang gekend is voor allerhande producties. Hier brengen ze producties die iedereen aangaan, waar iedereen welkom is in een warm theater, volks en gezellig. Vandaag voel je ook dat er is hier een bepaalde spirit hangt. Het is hier altijd plezant. Zelf ken ik Het Fakkeltheater al heel lang. Het dateert van de periode toen ik nog les kreeg van Carry Goossens en Marilou Mermans. Als zij hier stonden met een productie kwam ik vaak kijken. Ik denk dat mijn eerste ervaring met Het Fakkeltheater toch al zo'n tien à vijftien jaar geleden is."

Stond je al zelf op de bühne van Het Fakkeltheater?

Bianca : "Helaas nog niet. Ik stond hier nog nooit, maar binnen enkele maanden sta ik er wel met Het Prethuis. Met De serviceflat gaan we eerst heel West-Vlaanderen doorkruisen en dan komen we ook naar de grote stad Antwerpen. We doen ook nog het grote Limburg."

Hoe ben je bij 'De Serviceflat' geraakt? Door auditie of via vrienden?

Bianca : "Vorig jaar in augustus werd ik opgebeld door Jeroen Maes. Op mijn antwoordapparaat vroeg hij me om terug te bellen. Ik kreeg de vraag of ik wilde meespelen in een West-Vlaamse productie. Ik had natuurlijk al gezien dat ze zeer populair zijn in het brengen van West-Vlaamse producties. Ik was ook al een paar keer gaan kijken, maar ik moet zeggen op het moment dat Jeroen me belde was dat het perfecte moment. Mijn twee kinderen zijn nu zeven en vijf jaar. Ik ben dus uit de pampers. Ik heb terug wat rust en kan 's nachts opnieuw slapen. Ik twijfelde niet lang en zei dus vlug ja om mee te spelen. En 't is in West-Vlaams, een taal die mij toch nauw aan het hart ligt."

Is dat het begin van misschien een lange reeks producties, waarin jij terug meespeelt?

Bianca : "We zullen zien. Ik heb al iets geleerd in het leven : je doet wat je doet op dit moment, maar je kan niet teveel in de toekomst kijken. Je kan dat privé niet én professioneel ook niet. Besluit : we zien wel wat de toekomst brengt."

(PADI)

Kent Bianca Het Fakkeltheater goed? In Antwerpen is Het Fakkeltheater toch erg belangrijk. Het is een locatie die al heel lang gekend is voor allerhande producties. Hier brengen ze producties die iedereen aangaan, waar iedereen welkom is in een warm theater, volks en gezellig. Vandaag voel je ook dat er is hier een bepaalde spirit hangt. Het is hier altijd plezant. Zelf ken ik Het Fakkeltheater al heel lang. Het dateert van de periode toen ik nog les kreeg van Carry Goossens en Marilou Mermans. Als zij hier stonden met een productie kwam ik vaak kijken. Ik denk dat mijn eerste ervaring met Het Fakkeltheater toch al zo'n tien à vijftien jaar geleden is."Stond je al zelf op de bühne van Het Fakkeltheater?Bianca : "Helaas nog niet. Ik stond hier nog nooit, maar binnen enkele maanden sta ik er wel met Het Prethuis. Met De serviceflat gaan we eerst heel West-Vlaanderen doorkruisen en dan komen we ook naar de grote stad Antwerpen. We doen ook nog het grote Limburg."Hoe ben je bij 'De Serviceflat' geraakt? Door auditie of via vrienden?Bianca : "Vorig jaar in augustus werd ik opgebeld door Jeroen Maes. Op mijn antwoordapparaat vroeg hij me om terug te bellen. Ik kreeg de vraag of ik wilde meespelen in een West-Vlaamse productie. Ik had natuurlijk al gezien dat ze zeer populair zijn in het brengen van West-Vlaamse producties. Ik was ook al een paar keer gaan kijken, maar ik moet zeggen op het moment dat Jeroen me belde was dat het perfecte moment. Mijn twee kinderen zijn nu zeven en vijf jaar. Ik ben dus uit de pampers. Ik heb terug wat rust en kan 's nachts opnieuw slapen. Ik twijfelde niet lang en zei dus vlug ja om mee te spelen. En 't is in West-Vlaams, een taal die mij toch nauw aan het hart ligt."Is dat het begin van misschien een lange reeks producties, waarin jij terug meespeelt?Bianca : "We zullen zien. Ik heb al iets geleerd in het leven : je doet wat je doet op dit moment, maar je kan niet teveel in de toekomst kijken. Je kan dat privé niet én professioneel ook niet. Besluit : we zien wel wat de toekomst brengt." (PADI)