Bezoekers winnen VBRO-cd in Merkem dankzij rode beha

Paul Bruna tussen v.l.n.r. Jacqueline Demolder (Middelkerke), Marie-Rose Mervillie (Meulebeke) en Jeannine Dewaele (Oedelem). © PADI/Daniël
Patrick Depypere
Patrick Depypere Medewerker KW

Tijdens de VBRO-matinee in De Kippe in Merkem konden enkele bezoekers een VBRO-cd winnen. Presentator Paul Bruna dacht na op welke manier hij de aanwezigen een dergelijke cd kon aanbieden.

Er was immers meer volk dan drie personen aanwezig, zodat hij wel iets moest uitvinden om toch een selectie te kunnen maken. Aangezien het op vrijdag 14 februari Valentijn is, besloot Paul één dag eerder al eens Valentijn in te schakelen om die cd’s te kunnen uitreiken. Drie aanwezige dames die een glimp van een rode beha konden of durfden tonen, kregen deze cd zomaar gratis mee naar huis. Dat er velen een rode kleur droegen, was niet verwonderlijk want VBRO had opgeroepen dat de dresscode op die 13e februari rood was. We zagen dus ook mensen met een rood kleed, rode trui, rood hemd, enz. aan. De drie gelukkigen van de CD waren : Jacqueline Demolder (Middelkerke), Marie-Rose Mervillie (Meulebeke) en Jeannine Dewaele (Oedelem). Na de uitreiking van de cd’s begon Paul aan zijn show. Speciaal voor Valentijn zong hij ook enkele liedjes, die hij niet meer vaak opneemt in zijn repertoire maar die perfect passen in zo’n periode, namelijk Meer dan ooit, Een klein geluk en Waar ben je ? Hij sloot af met Ik hou van u, bekend van Noordkaap. (PADI)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier