De bezieler en initiatiefnemer Stefaan Vandaele citeert : 'Bezeten door muziek leerden we elkaar kennen, we wonen allemaal in hetzelfde dorp. Dat muziek zoveel te bieden had, wisten we al snel. Maar dat het blijft bieden, boeien en mogelijkheden scheppen wekte onze nieuwsgierigheid. Nieuwsgierig naar wat wij, een groep vrienden uit het kleine Loppem, muzikaal konden bijdragen. Het concept : Een liedje maken dat warmte uitstraalt en de opbrengst moet aan een goed doel besteed worden.'

Het liedje werd ingezongen door Iris Degryse, Inge Catrysse, Silke Pluvier, Emma Steen, Jeffrey Coopman en Stefaan Vandaele, allemaal Loppemnaars die voor de eerste keer in een studio zongen. Daarnaast werkte ook het Loppems kinderkoor SOULmates o.l.v Lies Degroote mee aan deze schitterende song. Patrick Hamilton (eveneens uit Loppem) van The Globe Recording Studios stond in voor het arrangement en productie en schreef ook het nummer 'Geef je hart', samen met Filip Bollaert en Guy Balbaert. 'Ik stond versteld van het talent in m'n dorp en het enthousiasme van iedereen. Ben heel blij met het resultaat en dit product verdient zeker zijn plaats in de hitlijsten. Oordeel zelf maar,' aldus Patrick Hamilton.

Naast deze single organiseert 'Heart for People' ook een driedaagse op vrijdag 20, zaterdag 21 en zondag 22 december in de manège van het kasteel van Loppem, waarvan de opbrengst eveneens gaat naar De Warmste Week.

'Geef je hart' door Heart for People is vanaf nu te koop op cd en op de digitale media. De opbrengst gaat integraal naar De Warmste Week. "Helpen jullie massaal mee om deze single in de charts te krijgen en zo een mooie opbrengst voor De Warmste Week te verzamelen ?", besluiten de initiatiefnemers.

De bezieler en initiatiefnemer Stefaan Vandaele citeert : 'Bezeten door muziek leerden we elkaar kennen, we wonen allemaal in hetzelfde dorp. Dat muziek zoveel te bieden had, wisten we al snel. Maar dat het blijft bieden, boeien en mogelijkheden scheppen wekte onze nieuwsgierigheid. Nieuwsgierig naar wat wij, een groep vrienden uit het kleine Loppem, muzikaal konden bijdragen. Het concept : Een liedje maken dat warmte uitstraalt en de opbrengst moet aan een goed doel besteed worden.'Het liedje werd ingezongen door Iris Degryse, Inge Catrysse, Silke Pluvier, Emma Steen, Jeffrey Coopman en Stefaan Vandaele, allemaal Loppemnaars die voor de eerste keer in een studio zongen. Daarnaast werkte ook het Loppems kinderkoor SOULmates o.l.v Lies Degroote mee aan deze schitterende song. Patrick Hamilton (eveneens uit Loppem) van The Globe Recording Studios stond in voor het arrangement en productie en schreef ook het nummer 'Geef je hart', samen met Filip Bollaert en Guy Balbaert. 'Ik stond versteld van het talent in m'n dorp en het enthousiasme van iedereen. Ben heel blij met het resultaat en dit product verdient zeker zijn plaats in de hitlijsten. Oordeel zelf maar,' aldus Patrick Hamilton.Naast deze single organiseert 'Heart for People' ook een driedaagse op vrijdag 20, zaterdag 21 en zondag 22 december in de manège van het kasteel van Loppem, waarvan de opbrengst eveneens gaat naar De Warmste Week. 'Geef je hart' door Heart for People is vanaf nu te koop op cd en op de digitale media. De opbrengst gaat integraal naar De Warmste Week. "Helpen jullie massaal mee om deze single in de charts te krijgen en zo een mooie opbrengst voor De Warmste Week te verzamelen ?", besluiten de initiatiefnemers.