In coronatijden brengt Radio 2 optredens van bekende Vlaamse artiesten naar alle huiskamers met de Beste Buren Huiskamerconcerten. In het voorbije Paasweekend genoten luisteraars nog van een extra lange reeks live miniconcerten van o.a. Gers Pardoel, Loredana & Patje, Slongs... Ook dit weekend lanceert Radio 2 een speciale editie van deze muzikale actie. Op zaterdag 18 en zondag 19 april staan de Beste Buren Huiskamerconcerten helemaal in het teken van de Klassiekers van de jaren '80. Met op zaterdag ook een internationale artiest op de affiche, namelijk de Britse rockzanger John Parr, bekend van de hit 'St Elmo's Fire' uit 1985. Verschillende Vlaamse artiesten vervolledigen de affiche, waaronder Ingeborg, John Terra, Pommelien Thys (met eigentijdse 80's-Covers) en Lady Linn. Voor de gelegenheid geeft wereldster Bonnie Tyler - beroemd door haar monsterhit 'Total Eclipse of the Heart' op zaterdag tussen de Beste Buren Huiskamerconcerten een exclusief interview aan Radio 2, live in de Radio 2-app. Meeluisteren kan vanaf 14.30 uur via de app, te downloaden op smartphone via app.radio2.be.

John Terra (live bij Peter Verhulst) kijkt alvast uit naar zijn huiskamerconcert. "Ik ga mijn keyboard in de huiskamer opstellen. Ik kijk met spanning uit naar zaterdag. Het is nieuw, maar ik ga ervoor. Ik zal 'You'll Never Walk Alone' zingen, dat is een hart onder de riem in deze coronatijden. En ook 'De dag dat het zonlicht niet meer scheen' zal ik met heel veel plezier zingen'.

Voor de Beste Buren Huiskamerconcerten is Kim Debrie opnieuw de gastvrouw van dienst. Op zaterdag 18 april staan vanaf 14.30 uur op de affiche : Ingeborg, John Terra, Pommelien Thys en John Parr. Op zondag 19 april zijn dat vanaf 14.30 uur David Vandyck, Lady Linn en Guy Swinnen. Meekijken en -luisteren kan op zowel zaterdag en zondag vanaf 14.30 uur via de Radio 2-app, te downloaden op smartphone via app.radio2.be. (PADI)

In coronatijden brengt Radio 2 optredens van bekende Vlaamse artiesten naar alle huiskamers met de Beste Buren Huiskamerconcerten. In het voorbije Paasweekend genoten luisteraars nog van een extra lange reeks live miniconcerten van o.a. Gers Pardoel, Loredana & Patje, Slongs... Ook dit weekend lanceert Radio 2 een speciale editie van deze muzikale actie. Op zaterdag 18 en zondag 19 april staan de Beste Buren Huiskamerconcerten helemaal in het teken van de Klassiekers van de jaren '80. Met op zaterdag ook een internationale artiest op de affiche, namelijk de Britse rockzanger John Parr, bekend van de hit 'St Elmo's Fire' uit 1985. Verschillende Vlaamse artiesten vervolledigen de affiche, waaronder Ingeborg, John Terra, Pommelien Thys (met eigentijdse 80's-Covers) en Lady Linn. Voor de gelegenheid geeft wereldster Bonnie Tyler - beroemd door haar monsterhit 'Total Eclipse of the Heart' op zaterdag tussen de Beste Buren Huiskamerconcerten een exclusief interview aan Radio 2, live in de Radio 2-app. Meeluisteren kan vanaf 14.30 uur via de app, te downloaden op smartphone via app.radio2.be.John Terra (live bij Peter Verhulst) kijkt alvast uit naar zijn huiskamerconcert. "Ik ga mijn keyboard in de huiskamer opstellen. Ik kijk met spanning uit naar zaterdag. Het is nieuw, maar ik ga ervoor. Ik zal 'You'll Never Walk Alone' zingen, dat is een hart onder de riem in deze coronatijden. En ook 'De dag dat het zonlicht niet meer scheen' zal ik met heel veel plezier zingen'.Voor de Beste Buren Huiskamerconcerten is Kim Debrie opnieuw de gastvrouw van dienst. Op zaterdag 18 april staan vanaf 14.30 uur op de affiche : Ingeborg, John Terra, Pommelien Thys en John Parr. Op zondag 19 april zijn dat vanaf 14.30 uur David Vandyck, Lady Linn en Guy Swinnen. Meekijken en -luisteren kan op zowel zaterdag en zondag vanaf 14.30 uur via de Radio 2-app, te downloaden op smartphone via app.radio2.be. (PADI)